Μονοκατοικία βίλα, νέα, 220 τμ, Νόμια, Μονεμβασιά

Μονεμβασιά
  • € 1.295.000
  • 4
  • 220
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια μοναδική βίλα μίνιμαλ αισθητικής στην περιοχή Άγιος Στέφανος Μονεμβασιάς, συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. και με ανοιχτή θέα προς τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο. Βρίσκεται εντός ελαιώνα 14 στρεμμάτων ενώ είναι χτισμένη σε ένα επίπεδο, δημιουργώντας ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους.
Κατασκευής 2015 και αποτελούμενη από έναν ενιαίου
τύπου σαλόνι - κουζίνα με τζάκι εντός, 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων 2 master bedrooms. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της βίλας είναι τα παράθυρα, τα οποία εκτείνονται από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ότι βρίσκεστε ακόμα στον εξωτερικό χώρο και όταν αυτά είναι κλειστά. Βγαίνοντας από το σαλόνι, θα συναντήσετε τη βεράντα 100 τ.μ με την πισίνα και το καταπράσινο τοπίο να ξεδιπλώνεται, καταλήγοντας στην θάλασσα.Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν έξοδο σε δική τους βεράντα και δίπλα στην πισίνα.

Επιπλέον, υπάρχει ένα υπόγειο περίπου 60 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Το σπίτι είναι κατασκευασμένο από πέτρα και μπετόν με υλικά υψηλής ποιότητας και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, συνδυάζοντας την απλότητα και την πολυτέλεια.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Μονεμβασιά, ένας μαγευτικός προορισμός που συνδυάζει την ιστορία και τον πολιτισμό με την φυσική ομορφιά, αναδεικνύεται ως μία από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Πελοποννήσου. Εντός των μεσαιωνικών τειχών, η Μονεμβασιά φιλοξενεί μια από τις καλύτερα διατηρημένες καστροπολιτείες στην Ελλάδα, με δεκάδες εκκλησίες, αρχοντικά εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και στριφογυριστά καλντερίμια που διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση.
Το κεντρικό καλντερίμι ξεκινά από την εντυπωσιακή πύλη του Κάστρου, οδηγώντας τους επισκέπτες σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Από την κεντρική πλατεία με το κανόνι, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού και το Αρχαιολογικό Μουσείο, το καλντερίμι οδηγεί προς το Επάνω Κάστρο ή Γουλά, το δεύτερο οικισμό που προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν ακίνητα με μοναδικό χαρακτήρα. Οι παραδοσιακές κατοικίες, τα πέτρινα αρχοντικά και οι μοναδικές αυλές προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό με τη μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και το περιβάλλον.
Το καλντερίμι της Μονεμβασιάς φιλοξενεί επίσης μια πληθώρα εστιατορίων, μπαρ και καταστημάτων, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια πλούσια γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02M5XX - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή