Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 120 τμ, Θησείο, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 380.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στον ζεστό σας καταφύγιο που αγκαλιάζει την καρδιά της πόλης! Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα στον όροφο προσφέρει μια τέλεια συνδυασμό άνεσης και ευκολίας, ιδανικό για όσους αναζητούν έναν ήρεμο προορισμό μέσα στην φασαρία της αστικής ζωής. Με σκεπτικές ανακαινίσεις και ευρύχωρα εσωτερικά, αυτή η καλοδιατηρημένη κατοικία υπόσχεται έναν τρόπο ζωής ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Με έκταση περίπου 120 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το με αγάπη ανακαινισμένο καταφύγιο σας υποδέχεται με μια καλοδιατηρημένη ατμόσφαιρα από τη στιγμή που μπαίνετε μέσα. Η ανοικτή διάταξη διακόπτει απρόσκοπτα τον χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, δημιουργώντας έναν καλόδεχτο χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για ψυχαγωγία.

Η καρδιά του σπιτιού, η ανακαινισμένη κουζίνα, είναι ένα όνειρο για τους λάτρεις της κουζίνας, με μοντέρνες συσκευές, άφθονο χώρο εργασίας και κομψά φινιρίσματα. Είτε ετοιμάζετε ένα γευστικό γεύμα για τους επισκέπτες είτε απολαμβάνετε ένα ζεστό πρωινό με τους αγαπημένους σας, αυτή η κουζίνα είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσει στις κουλιναρικές σας περιπέτειες.

Αποσυρθείτε στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όπου η άνεση και η γαλήνη σας περιμένουν. Κάθε υπνοδωμάτιο προσφέρει άφθονο χώρο για να ξεκουραστείτε και να ανανεώσετε, με απαλά χαλιά κάτω από τα πόδια και μαλακό φυσικό φως που διαχέεται μέσα από τα παράθυρα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, προσφέροντας ένα ιδιωτικό καταφύγιο για χαλάρωση μετά από μια μακρά μέρα.

Σημείωση: Το ακίνητο δεν διαθέτει ανελκυστήρα.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8071
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17438 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή