Duplex Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 829.000
  • 5+
  • 172
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Σε πολύ ωραίο σημείο στο Χαλάνδρι, πωλείται ρετιρέ duplex 172 τ.μ. 4ου ορόφου + σοφίτα σε υπό ανέγερση οικοδομή υψηλών προδιαγραφών.
Στον 4ο όροφο έχει άνετο και φωτεινό χώρο υποδοχής και open plan κουζίνα με corian πάγκο και πάσο, χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού με ενεργειακό τζάκι, wc επισκεπτών και 1 master υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ολόκληρο δωμάτιο για χρήση γραφείου ή βεστιάριο. Υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον υπνοδωμάτιο. Εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επίπεδο της σοφίτας που περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και χώρο καθιστικού που οδηγεί σε αποκλειστικής χρήσης δώμα με πισίνα και χώρο χαλάρωσης με πέργκολα.
Τα ανοίγματα που έχει και στα δύο επίπεδα έχουν ως αποτέλεσμα να λούζεται με φυσικό φως καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Ακόμη έχει πλήρη αυτονομία με ατομική αντλία θερμότητος και fan coilς για ψύξη – θέρμανση. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά ενεργειακά τζάμια και σίτες, έχει ηλεκτρικά ρολά και τα δάπεδα είναι από πλακάκι σε απομίμηση ξύλου ή προγυαλισμένη δρύ. Στις παροχές περιλαμβάνονται σύστημα ηχομόνωσης, θερμομόνωση, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού, φωτοβολταικά πάνελ και υποδομή για smart home. Διατίθεται με 2 θέσεις στάθμευσης με δυνατότητα φόρτισης αυτοκινήτου και 1 αποθήκη υπογείου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τοπικά μαγαζιά έως και σύγχρονα εμπορικά κέντρα, καφέ, εστιατόρια, κοντά σε μετρό και λεωφορεία. Τιμή: €829.000.

Epsilon Team real estate agents - real estate appraisers,
T: +302107212284
web: www.epsilonteam.gr, Blog: www.propertistas.com
Κωδικός ακινήτου: ΛΚ912851
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
912851 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
172 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 829.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή