Γκαρσονιέρα Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΠάτρα
  • € 75.000
  • 1
  • 30
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024
Περιγραφή
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, Ένα μοντέρνο , πολυτελές και πλήρως ανακαινισμένο δίχωρο διαμέρισμα ολοκληρώμενο τον Σεπτέμβριο του 2023, στον 2ο όροφο. Διαθέτει ιδιαίτερη αισθητική από γνωστό αρχιτέκτονα και μηχανικό της Πάτρας. Βρίσκεται στην πιο προνομιακή και εμπορική θέση κυρίως για φοιτητή καθώς είναι πολύ ήσυχο και ακρίβως απέναντι είναι η στάση λεωφορείου που πάει προς το πανεπιστήμιο. Είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια απ'το πιο κεντρικό σημείο, την πλατεία Γεωργίου όπως και την μαρίνα της πόλης, τα όμορφα Πελεκανέϊκα.
Αποτελείται από ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Έχει μηδαμινά κοινόχρηστα και είναι πλήρως επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, φουρνάκι, πλυντήριο, aircondition, ηλεκτρικη πετσετοκρεμάστρα μπάνιου).
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας και διπλά κουφώματα αλουμινίου χρωματιστά με σίτες. Επίσης υπάρχει συναγερμός για περισσότερη ασφάλεια, καινούργιος θερμοσίφωνας 80 λίτρων και το air condition είναι 12.000 btu που ζεσταίνει - ψύχει άμεσα όλο το σπίτι.
Το ακίνητο είναι ήδη 490€/μήνα νοικιασμένο από 1/10/2023, που σημαίνει πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία με απόσβεση σε λιγότερο από
12 χρόνια.
Τιμή: €75.000.

Το γραφείο μας παρέχει δανειοληπτικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και προσφορές σε ασφαλιστικά πακέτα και στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την σελίδα μας https://www.intrustrealestate.gr/ και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας https://intrustsolutions.gr/

Σύμφωνα με τον Ν4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α Άρθρο 197 παρακαλείσθε να έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας για την υπόδειξη του ακινήτου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
912936
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή