Duplex 150 τμ, Αγιά, Θέρισος

Θέρισος
  • € 450.000
  • 3
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Ένα μοναδικό σπίτι 150τμ με πισίνα σε υπέροχο φυσικό περιβάλλον στην περιοχή της Αγίας Χανίων είναι διαθέσιμο προς πώληση.
Πρόκειται για μια πολυτελή, νεόδμητη μεζονέτα 2 υπνοδωματίων με 3 μπάνια ,σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και πισίνα με κήπο, πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη, σε συγκρότημα ανεξάρτητων μεζονετών, κτισμένο σε οικόπεδο 2.800 τ.μ. , που έχει διαμορφωθεί σε μία κατάφυτη φάρμα με πολλά εγχώρια αρωματικά φυτά, οπωροφόρα δέντρα και κλήματα.
Η διαρρύθμιση των ορόφων έχει ως εξής:
Στον πρώτο όροφο θα βρείτε το σαλόνι με πρόσβαση στον κήπο 64 τ.μ. με την πισίνα, την κουζίνα, ένα μπάνιο και εσωτερική σκάλα για να κατεβείτε στο ισόγειο.
Στο ισόγειο θα βρείτε τα δυο υπνοδωμάτια. Και τα δυο έχουν δικό τους μπάνιο με ντουζιέρα. Από εκεί υπάρχει πρόσβαση στην ισόγεια αυλή, αποθήκη και στον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο θα βρείτε καλλωπιστικά φυτά και πολλά δέντρα.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια και σίτες, μονάδες A/C σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ηλιακό θερμοσίφωνα και θέση στάθμευσης.

Αυτό το σπίτι είναι πραγματικά ένα πολυτελές καταφύγιο, ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και της ήρεμης ζωής μακριά από τους θορύβους και την ένταση της πόλης. Η περιοχή της Αγιάς βρίσκεται σε απόσταση 9χλμ δυτικά από το κέντρο της πόλης των Χανίων και δίπλα στην συνονόματη τεχνητή λίμνη και η απόσταση από την κοντινότερη παραλία είναι 5,5 χλμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6389923 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή