Γκαρσονιέρα τέταρτος όροφος, Νεάπολη Εξαρχείων, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 270.000
  • 2
  • 100
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες που αναζητούν έναν σύγχρονο και άνετο χώρο εργασίας στην καρδιά της Αθήνας. Αυτός το εξαιρετικό γραφείο βρίσκεται στον τέταρτο όροφο στα Εξάρχεια και αποτελείται απο 100 τετραγωνικά μέτρα, κατασκευασμένο το 1960 και ανακαινισμένο το 2010.
Ενώ αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως γραφείο, αυτός ο ευέλικτος χώρος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κατοικία με τις σωστές ανακαινίσεις.
Η προνομιακή του τοποθεσία δίπλα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη νέα γραμμή του μετρό που πρόκειται να ανοίξει σύντομα το καθιστά ιδανική επιλογή για δικηγόρους, συμβολαιογράφους, γιατρούς και άλλους επαγγελματίες που αναζητούν μια κεντρική και εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία.
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, με λειτουργική κουζίνα και μπάνιο .
Ενώ προς το παρόν δεν διαθέτει υπνοδωμάτια, η ευέλικτη διάταξη επιτρέπει τη δημιουργία 2-3 υπνοδωματίων μεταμορφώνοντας τους υπάρχοντες χώρους.
Αυτό το ακίνητο είναι ένα σπάνιο εύρημα, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, τοποθεσίας και δυνατοτήτων. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να εξασφαλίσετε τον ιδανικό χώρο εργασίας ή κατοικίας στην καρδιά της Αθήνας.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσουμε μια υπόδειξη και να μάθετε περισσότερα για αυτή την εξαιρετική περίπτωση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Με πλεονεκτική τοποθεσία στους πρόποδες του λόφου Στρέφη και σε κοντινή απόσταση από το λόφο του Λυκαβηττού, τα Εξάρχεια βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου σε κοντινή απόσταση από το Σύνταγμα, το Ιστορικό Κέντρο και το Κολωνάκι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα Εξάρχεια είναι μια ζωντανή περιοχή γεμάτη καταστήματα βινυλίου, βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, Πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, πάρκα, καλλιτεχνικά γκράφιτι, μπαρ, μικρά εστιατόρια με τοπικά φαγητά και καφετέριες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για εξερεύνηση, με ιδιαίτερα καταστήματα, γραφικά σοκάκια, μερικά από τα πιο όμορφα κτίρια νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και μια ζωντανή πολιτιστική ατμόσφαιρα. Με μια έντονα διαφορετική αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο μέρος της πόλης, τα Εξάρχεια διατηρούν την παλιά ελληνική γοητεία της πόλης καλωσορίζοντας ένα νέο καλλιτεχνικό πλήθος. Η γειτονική περιοχή του Κολωνακίου και η μόλις λίγα μέτρα απόσταση από την πλατεία Συντάγματος την καθιστούν μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές στο κέντρο της πόλης.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση με 3 κοντινούς σταθμούς του μετρό και μια νέα γραμμή μετρό που έχει προγραμματιστεί να περνάει ακριβώς από το κέντρο της περιοχής. Διάφορα λεωφορεία και τρόλεϊ συνδέουν τα Εξάρχεια με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο express και τα λεωφορεία, ενώ οι γύρω λεωφόροι το καθιστούν έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό από άλλες περιοχές.

Επενδυτικό δυναμικό: Η κεντρική του θέση σε συνδυασμό με τα πανεπιστήμια της περιοχής, καθώς και η επερχόμενη νέα γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TVBA - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή