Δυάρι πέμπτος όροφος, Ομόνοια, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 150.000
  • 3
  • 102
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Παρουσιάζεται διαμπερές φωτεινό ρετιρέ διαμέρισμα πέμπτου ορόφου σε Αθηναϊκή πολυκατοικία του 1978 . Με βόρειο προσανατολισμός, το ακίνητο αυτό εκτείνεται σε 102 τ.μ. περιλαμβάνοντας δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μια κουζίνα καθώς και ένα μπάνιο και λουτρό επισκεπτών.
Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Η συνοικία της Κυψέλης αναπτύχθηκε το 1930 με την οικοδόμηση οικογενειακών σπιτιών και την πρώτη αρχιτεκτονική Bauhaus, Art Deco και μοντερνισμού στην Αθήνα. Ήταν μια από τις πιό Αριστοκρατικές περιοχές υψηλού επιπέδου για να ζήσει κανείς.
Στη δεκαετία του 1980 η αγορά ακινήτων στην Κυψέλη παρουσίασε πτώση, καθώς πολλοί κάτοικοι μετακόμισαν στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Γύρω στο 2009, η Κυψέλη η οδός Πατησίων ανακαλύφθηκαν ξανά. Ένα διεθνές και κοσμοπολίτικο κίνημα που έφερε η δραστηριότητα της Airbnb, άρχισε να δίνει και πάλι ζωή στην αγορά ακινήτων φέρνοντας νέους κατοίκους στην περιοχή. Οι τιμές άρχισαν να αυξάνονται και η επικείμενη γραμμή του μετρό θα αυξήσει περαιτέρω την αξία των ακινήτων. Η Κυψέλη έχει γίνει μια ανερχόμενη περιοχή της Αθήνας, ως μια ζωντανή συνοικία - γειτονιά με καφετέριες, εστιατόρια, θέατρα και έντονη νυχτερινή ζωή. Η Κυψέλη προσφέρει μια ζεστή γειτονιά, πολιτιστικής ποικιλομορφίας και προοδευτικής κοινωνικής δραστηριότητας. Η κεντρική αγορά της Κυψέλης και η διαχρονικά όμορφη Φωκίωνος Νέγρη όπως και η πολυσύχναστη ως στέκι καλλιτεχνών πλατεία Αγίου Γεωργίου καθιστούν την συγκεκριμένη περιοχή ως μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V1PU - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή