Duplex, νέα, 157 τμ, Αχίλλειο, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 420.000
  • 4
  • 157
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται Μεζονέτα 3 - 4 Υ/Δ στον Άγιο Γόρδιο 157 τ.μ. με απεριόριστη θέα στη θάλασσα της Αδριατικής, τον κόλπο του Άη Γόρδη και τα καταπράσινα βουνά που τον περιστοιχίζουν.
Είναι 3 επιπέδων και αποτελείται από το υπερυψωμένο ισόγειο στο οποίο είναι το καθιστικό, 1 υ/δ με ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο και 1 wc. Εσωτερική πλακοστρωμένη σκάλα συνδέει και τα 3 επίπεδα. Στον όροφο είναι ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλη ταράτσα με φανταστική θέα και στο κατώτερο επίπεδο άλλο ένα καθιστικό που άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιπλέον Υ/Δ, μια αποθηκούλα κάτω από τη σκάλα, 1 Υ/Δ με ντουλάπα και ιδιωτικό λουτρό. Και εκεί μεγάλη βεράντα προσφέρει απεριόριστη θέα.
Στο πλάι της μεζονέτας είναι ένα κομμάτι κήπου που έχει την αποκλειστική χρήση του ο ιδιοκτήτης και που αν κάποιος θέλει μπορεί να φτιάξει μια πισίνα.
Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματιστικά καθώς και περασμένες αναμονές για να εγκαταστήσει κάποιος θέρμανση (αντλία ψύξης - θέρμανσης, λέβητα πετρελαίου κ.λ.π.).
Γενικά είναι ένα ακίνητο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μόνιμη, είτε ως καλοκαιρινή κατοικία είτε ως επενδυτικό μιας και κοιμίζει 8 άτομα ( στην περιοχή τα ανάλογα σπίτια χρεώνουν 500 € την ημέρα) και απέχει από τη φημισμένη παραλία του Άη Γόρδη μόνον 400 μέτρα.
Υπερυψωμένο Ισόγειο , 4 δωμάτια ,3 επίπεδο/α ,3 Υ/Δ ,2 μπάνιο/α , 1 WC , 2018έτος κατασκευής , χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Αποθήκη, Internet, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Γήπεδο, Δέντρα, Κήπος, Νεόδμητο, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αυτόνομη , θέα :Απεριόριστη ,  τιμή: 420.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
716330 - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
157 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή