Μονοκατοικία βίλα, νέα, 251 τμ, Μάρπησσα, Πάρος

Πάρος
  • € 1.250.000
  • 5
  • 251
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Η Χρυσή Ακτή βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου. Η παραλία ονομάστηκε έτσι λόγω του χρώματος της άμμου, και είναι δημοφιλής για τους λάτρεις του Windsurf. Μια γραφική περιοχή που περιτριγυρίζεται από εστιατόρια και άλλους χώρους εστίασης που καθένας μπορεί να απολαύσει ένα χαλαρό ποτό με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.

Στην περιοχή αυτή, έχει σχεδιαστεί να δημιουργηθούν δύο υπερπολυτελή και υψηλού Αρχιτεκτονικού χαρακτήρα Twin Villas που προάγουν ένα μοντέρνο ύφος.

Η Villa, αποτελείται από 250τμ, με τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα Ensuite μπάνια και ένα W/C καλεσμένων.

Η Open Plan κουζίνα εξαιρετικά σχεδιασμένη και πλήρως εξοπλισμένη, επικοινωνεί άμεσα με τον ευρύχωρο και πολύ φωτεινό χώρο του καθιστικού και την τραπεζαρία.

Προχωρώντας προς τα υπνοδωμάτια, οι χώροι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, γαλήνης και ιδιωτικότητας. Βασικός άξονας η απλότητα μέσω της σύγχρονης Αρχιτεκτονικής. Τα μεγάλα ανοίγματα προσκαλούν στον εξωτερικό χώρο όλη την οικογένεια για να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο.

Στον εξωτερικό χώρο ο μεγάλος και φυλλώδης κήπος αγκαλιάζει την φιλόξενη και ευρύχωρη τραπεζαρία που είναι τοποθετημένη κάτω από την σκιά της ξύλινης πέργκολας. Εκεί η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το γεύμα της, ενώ η μεγάλη πισίνα είναι ιδανική για δροσερές βουτιές κατά την καλοκαιρινή εποχή.

Το Fire Pit δημιουργεί το τέλειο σενάριο για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, εκεί που κανείς μπορεί να απολαύσει τοπικό κρασί κάτω από τον ξάστερο ουρανό.

Tο ακίνητο προσφέρεται για τη δημιουργία ενός ήρεμου ησυχαστηρίου για μόνιμες αναμνήσεις. Η γαλήνια τοποθεσία και ο μοντέρνος σχεδιασμός του, το καθιστούν το ιδανικό σημείο για μια βίλα κοντά στην παραλία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-523 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
251 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή