Δυάρι τρίτος όροφος, Παράδεισος, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 350.000
    € 380.000(-7,9%)
  • 3
  • 103
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Όμορφο, φωτεινό και πρακτικό διαμέρισμα 103 τ.μ. σε σύγχρονη πολυκατοικία του 2005 με προσεγμένο προαύλιο χώρο και υπόγειο parking σε σημείο κλειδί στο Μαρούσι.
Βρίσκεται στην πρόσοψη του 3ου ορόφου και αποτελείται από ένα ιδιαίτερα φωτεινό καθιστικό με έξυπνα ανοίγματα που προσκαλούν το φυσικό φως και φαρδύ μπαλκόνι ιδανικό για τοποθέτηση εξωτερικής τραπεζαρίας. Δίπλα στο καθιστικό βρίσκεται μια ευρύχωρη ξεχωριστή κουζίνα με άνοιγμα στο μπαλκόνι πρόσοψης και δίπλα ένα WC επισκεπτών. Το διαμέρισμα προσφέρει δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με ευρύχωρες ντουλάπες κι ένα προσεγμένο κύριο μπάνιο με τζακούζι.
Το διαμέρισμα επίσης περιλαμβάνει άριστα παρκέ πατώματα, τζάκι, διπλά κουφώματα αλουμινίου, σίτες, τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και πόρτα ασφαλείας. Επίσης, διαθέτει μια άνετη θέση στο υπόγειο parking καθώς και πρόσθετη αποθήκη.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετικά βολική καθώς είναι άμεση η πρόσβαση τόσο στο σταθμό του Μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας) όσο και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Πεντέλης.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο και βολικό ακίνητο.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U7UC - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή