• € 290.000
    € 330.000(-12,1%)
  • 240
  • 3+
Περιγραφή
Ευκαιρία Επένδυσης: Ξενοδοχείο στην Καρδιά της Αμμουλιανής με Αποδεδειγμένη Υψηλή Πληρότητα

Βρείτε το επόμενο επενδυτικό σας διαμάντι στην Αμμουλιανή, το νησί με την 100% πληρότητα ξενοδοχειακών μονάδων κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Προς πώληση, ένα ξενοδοχείο που αναδεικνύει μια σπάνια επενδυτική ευκαιρία, έτοιμο να σας αποφέρει κέρδη με μια απλή και οικονομικά προσιτή αναβάθμιση.

Χαρακτηριστικά:

Τοποθεσία: Ιδανικά τοποθετημένο πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και κοντά στις καλύτερες παραλίες του νησιού, σε μια ζωντανή περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε Super Markets, ταβέρνες και καφέ.

Εγκαταστάσεις: Διαθέτει 8 ευρύχωρα δωμάτια με ανεξάρτητα μπάνια, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα στους επισκέπτες σας.
Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα, ενώ τα συνθετικά κουφώματα εξασφαλίζουν ενεργειακή αποδοτικότητα.

Επενδυτικά Οφέλη: Με μια στρατηγική ανακαίνιση, το ξενοδοχείο υπόσχεται γρήγορη απόσβεση του επενδυτικού κεφαλαίου, λόγω της εξαιρετικής τιμής αγοράς σε σχέση με τις τρέχουσες αγοραστικές τιμές στο νησί και την υψηλή ζήτηση για διαμονή.

Ευκαιρία: Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ξενοδοχείο σε μια τοποθεσία με εγγυημένη πληρότητα και να εκμεταλλευτείτε την αυξανόμενη τουριστική κίνηση της Αμμουλιανής.
Αν επιθυμείτε να επενδύσετε στην τουριστική βιομηχανία είτε να επεκτείνετε το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο σας, αυτό το ξενοδοχείο αποτελεί μια σπάνια και αξιοποιήσιμη ευκαιρία.

Πληροφορίες Πώλησης:

Τιμή: €290.000, μια ασύγκριτη τιμή για την τοποθεσία και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Συνολική επιφάνεια: 240 τ.μ..

Για περαιτέρω πληροφορίες και επισκέψεις, επικοινωνήστε με την Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com για να ανακαλύψετε περισσότερες επενδυτικές ευκαιρίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
918672 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή