Μονοκατοικία βίλα Λιχάδα, Κέντρο, Λιχάδα

ΛιχάδαΛιχάδα
  • € 550.000
  • 5+
  • 220
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΛΙΧΑΔΑ - Βίλα 220τμ σε οικόπεδο 750τμ, πλήρως επιπλωμένο, 6 υ/δ, 2 επίπεδα: ισόγειο-1ος, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 2010, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, 2 σαλόνια, χωλ, κουζίνα, 3 μπάνια, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, μία ανοιχτή θέση parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα θάλασσα, πρόσοψης, αποθήκη, βεράντες, μεγάλες βεράντες, κήπος 12τμ, κουφώματα ξύλινα, τύπος δαπέδων πλακάκι, χωρίς κοινόχρηστα, πόρτα ασφαλείας, εσωτερική σκάλα, playroom, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός νοτιοανατολικός, πρόσβαση: άσφαλτο, πλησίον θάλασσα (έως 1000μ), πλησίον super market (έως 500μ).
Λιχάδα, ένα πανόραμα εικόνων βουνού και θάλασσας, στην Βόρεια Εύβοια Στη καρδιά της Λιχάδας 100 μέτρα από την εκκλησία της Παναγίας Λιχάδας και με την μαγευτική Θέα που κόβει την ανάσα κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα στα Λιχαδονήσια, βρίσκεται μια σύγχρονη αλλά και ταυτόχρονα παραδοσιακή βίλα σε κτήμα 750 τ.μ. Τα δωμάτια έχουν θέα σε βουνό και θάλασσα, υπάρχει μεγάλος κήπος με οπωροφόρα δένδρα και λουλούδια. Ο χώρος είναι μεγάλος, άνετος και ήσυχος. Ο χώρος Ο πρώτος όροφος με την σοφίτα είναι ενιαίος , συνδέονται με εσωτερική σκάλα. Διαθέτει δύο δωμάτια με ένα διπλό και δυο μονά κρεβάτια, μπάνιο, μεγάλη κουζίνα με σαλόνι ενιαίο, τζάκι, καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι, εξωτερικά μπαλκόνια, και BBQ υγραερίου. Αυτό που το κάνει κατάλληλο για ξέγνοιαστες διακοπές όλο το χρόνο είναι το μεγάλο Play Room στη σοφίτα με BAR, Μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, Ηι-Fi, στόχο με βελάκια, επιτραπέζια παιχνίδια, TV. Διαθέτει καναπέ κρεβάτι δυο ατόμων και μπάνιο. Στο ισόγειο που είναι αυτόνομο με δύο δωμάτια με διπλό κρεβάτι το ένα και δύο μονά το άλλο, υπέροχα διακοσμημένα με ενθύμια ταξιδιών ανά τον κόσμο, μπάνιο με ντουζιέρα, μεγάλη κουζίνα με σαλόνι ενιαία, και εξωτερική βεράντα.
Τιμή €550.000 (κωδ. 113333) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
113333 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή