Duplex Βενέζη Ηλία, 654 04, Παληό, Κέντρο, Καβάλα

ΚαβάλαΒενέζη Ηλία, 654 04, Παληό
  • € 450.000
  • 5+
  • 178
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Στο υπερυψωμένο ισόγειο (60 τ.μ.) βρίσκεται το διαμπερές σαλόνι με το τζάκι και μία ευρύχωρη τραπεζαρία. Το σαλόνι είναι εξαιρετικά φωτεινό, λόγω των μεγάλων ανοιγμάτων, του σωστού προσανατολισμού. Στον ίδιο χώρο συναντάμε την μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα wc επισκεπτών.
Σε όλο το σπίτι υπάρχουν μπαλκονόπορτες με ηλεκτρικά στόρια οι οποίες οδηγούν σε μεγάλες βεράντες με πέργκολες και θέα στη θάλασσα. Μπροστά και πίσω από τις βεράντες έχουμε πρόσβαση στον κήπο της κατοικίας.
Στον 1ο όροφο (60 τ.μ.) στον οποίο οδηγούμαστε με μία μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, η οποία καταλήγει σε βεράντα τύπου roof garden με απρόσκοπτη θέα στο βουνό και στην θάλασσα βρίσκονται τα 3 υπνοδωμάτια και το κεντρικό μπάνιο.
Στο κάτω και τελευταίο επίπεδο (58 τ.μ.) υπάρχει αυτόνομο διαμέρισμα το οποίο έχει ανεξάρτητη είσοδο και επικοινωνεί μέσω εξωτερικής σκάλας με το υπόλοιπο οίκημα . Διαθέτει καθιστικό, open plan κουζίνα, 1 υ/δ, 1 λουτρό και 1 αποθήκη.
Το επίπεδο αυτό έχει άμεση πρόσβαση στον μικρό κήπο με το κτισμένο BBQ. Μπορεί να αυτονομηθεί πλήρως και να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο διαμέρισμα ή ως playroom, home cinema, ξενώνας κλπ.
Πέραν των κυρίων χώρων της κατοικίας υπάρχουν πολλοί βοηθητικοί χώροι όπως μία μεγάλη αποθήκη, χώρος στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο και λεβητοστάσιο.
Διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.
Η διαρρύθμιση και η ποιότητα κατασκευής είναι άριστες. Παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Στην τιμή περιλαμβάνεται η κατασκευή ιδιωτικής πισίνας. 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Property Market Καβάλας: Αμ. Ερυθρού Σταυρού 12 - ΤΗΛ: 2511818100 Κιν: 6948654111 - EMAIL: kavala@propertymarket.gr - Για περισσότερα ακίνητα κάντε κλικ στο: https://www.propertymarket.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
102516 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
178 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή