Duplex, νέα, 318 τμ, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
  • € 2.506.000
    € 2.706.000(-7,4%)
  • 4
  • 318
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σχεδιασμένη από βραβευμένους αρχιτέκτονες, αυτή η άκρως βιώσιμη, μοντέρνα κατοικία συνδυάζει το αυθεντικό κρητικό στιλ με τον προηγμένο, βιοφιλικό σχεδιασμό.
Διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, που περιλαμβάνει σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, διαμορφωμένο κήπο σε οικόπεδο 644m2, μεγάλη βεράντα, και πισίνα.
Τα παράθυρα πλήρους ύψους βελτιστοποιούν την εντυπωσιακή πανοραμική θέα του Αιγαίου και το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Τα καλύτερα υλικά κοσμούν το διαμέρισμα, όλα τοποθετημένα με τέχνη και δεξιοτεχνία. Η ανάγλυφη πέτρα και τα πλούσια ξύλα διακρίνονται παντού, ενώ οι ψηλές οροφές και τα μεγάλα παράθυρα λούζουν τους μεγάλους, άρτια εξοπλισμένους εσωτερικούς χώρους με φυσικό φως.
Αυτή η ευρύχωρη μοντέρνα κατοικία 3 υπνοδωματίων έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και ιδιωτικότητα στους κατοίκους.
Οι όμορφα διακοσμημένοι και άψογα φινιρισμένοι εσωτερικοί χώροι προσφέρουν γενναιόδωρη διαμονή 318 m2, με φωτεινά και πολυτελή δωμάτια που ενισχύονται από παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που μεγιστοποιούν το φως και την απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου.
Εσωτερικοί χώροι.
Περιλαμβάνουν ευρύχωρη ρεσεψιόν και τραπεζαρία, σύγχρονη κουζίνα, μεγάλα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και βεστιάρια επισκεπτών. Τα κύρια δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση σε βεράντες και εκπληκτική θέα.
Αυτή η ιδιωτική κατοικία θα τελειώσει με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και είναι πλήρως εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές μάρκας, εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi και υπερσύγχρονη υποδομή AV. Μια εκπληκτική επιλογή από έπιπλα επιλεγμένα με το χέρι από διακοσμητές εσωτερικών χώρων, είναι διαθέσιμη για αγορά.
Προσφέρει υψηλού επιπέδου διαβίωση, καθώς βρίσκεται σε ένα οργανωμένο οικιστικό θέρετρο που διαθέτει μαρίνα για μεγάλα σκάφη αναψυχής, beach clubs, spa, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, φαρμακείο, ιατρείο, παρεκκλήσι, ιδιωτική αμμώδη παραλία, ασφάλεια, τένις, θαλάσσια σπορ, κήποι με κρητικά βότανα και φυτά, αμφιθέατρο, συνεδριακά κέντρα, παραλιακός πεζόδρομος 2 χλμ. Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει το προνόμιο να απολαύσει όλες τις ανέσεις του συγκροτήματος, σε συνδυασμό με την κρητική φιλοξενία και ζεστασιά. Η Ελούντα απέχει μόλις 50 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και βρίσκεται 10 χιλιόμετρα βόρεια του Αγίου Νικολάου, στη βορειοδυτική πλευρά του μεγάλου κόλπου του Μιραμπέλου. Η περιοχή είναι ένα παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο με υπερπολυτελή ξενοδοχεία για τα πιο ακριβά γούστα.

Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 3, WC: 1, Εμβαδόν: 318 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2025, Εξοχική κατοικία, Πολυτελές, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πέτρα, Επιφάνεια oικοπέδου: 644 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
424955 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
318 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.506.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή