Δυάρι πρώτος όροφος, Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό
  • € 630.000
  • 3
  • 146
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Απολαύστε την πολυτέλεια αυτού του μοντέρνου διαμερίσματος 146 τ.μ., κατασκευής 2000, που βρίσκεται στο γαλήνιο περιβάλλον του Παλαιού Ψυχικού. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο συγκρότημα κατοικιών που διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, αυτό το ακίνητο προσφέρει το τέλειο μείγμα άνεσης και κομψότητας.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, έναν χώρο γραφείου που μπορεί να μετατραπεί σε 3ο υπνοδωμάτιο, ένα πλήρες μπάνιο και ένα επιπλέον WC. Απολαύστε την άνεση μιας καλά εξοπλισμένης κλειστής κουζίνας και μιας μεγάλης βεράντας που προσφέρει εκπληκτική θέα. Εξοπλισμένη με αυτόνομη θέρμανση, ξύλινα δάπεδα και τέντες, αυτή η κατοικία περιλαμβάνει επίσης έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης και μια αποθήκη.
Ζήστε την επιτομή της σύγχρονης ζωής σε αυτό το κομψό διαμέρισμα, όπου η ηρεμία συναντά την πολυτέλεια στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Παλαιό Ψυχικό είναι ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αθήνας, μόλις 5χλμ. από το κέντρο της πόλης. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο του Garden City, ως αμιγώς οικιστική περιοχή, στις αρχές του 20ού αιώνα. Εδώ, υπάρχουν πολλές μονοκατοικίες υψηλών προδιαγραφών και πολλά αξιόλογα παραδείγματα μοντέρνας ελληνικής αστικής αρχιτεκτονικής. Στην Κοινότητα του Π.Ψυχικού, υπάρχουν πολλές πρεσβείες, προξενεία καθώς και μερικά από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία. Με τις κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και άλλες παρεμβάσεις, το Π.Ψυχικό κατάφερε να διατηρήσει χαμηλά την ατμοσφαιρική ρύπανση και να διατηρήσει το μοναδικό του χαρακτήρα και αίγλη. Τέλος, η διαχρονική ποιότητα, η μεγάλη ζήτηση αλλά και η εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στη Λ.Κηφισίας και Μεσογείων, την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο, καθιστούν την περιοχή κορυφαία επενδυτική επιλογή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SU7J - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
146 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή