Δυάρι άριστη κατάσταση, ημιώροφος, Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - Μακρυγιάννη
  • € 280.000
    € 300.000(-6,7%)
  • 2
  • 68
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
Κουκάκι-Μακρυγιάννη-Παιδική Χαρά, διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου 68 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, 1 ενιαία κουζίνα, 1 μπάνιο, κατασκευής 1976, πλήρως ανακαινισμένο το 2023. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, καινούριες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Για επαγγελματική χρήση ή ιδιοκατοίκηση. Χρησιμοποιείται ήδη σαν Airbnb με πάρα πολύ καλές οικονομικές αποδόσεις. Είναι σε μια καλή και πολύ εμπορική περιοχή της Αθήνας, κοντά σε σχολεία, αγορά, συγκοινωνίες, πολύ κοντά σε Ακρόπολη, 10 λεπτά από το Σύνταγμα και την Ομόνοια.
Η συνοικία Κουκάκι βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του λόφου Φιλοπάππου στην Αθήνα. Συνορεύει με τις περιοχές των Πετραλώνων, της Καλλιθέας, του Νέου Κόσμου, της Ακρόπολης και Μακρυγιάννη και οριοθετείται από τη λεωφόρο Συγγρού. Το Κουκάκι είναι πυκνοδομημένη περιοχή, κορεσμένη ήδη από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970. Παραμένει όμως αρκετά ακριβή συνοικία, λόγω τοποθεσίας, καθώς βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη και το Λόφο του Φιλοπάππου και εξαιρετικά κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Είναι επίσης ζωντανή περιοχή με πολλές ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό τουριστών. Από το Κουκάκι διέρχεται η γραμμή 2 του μετρό και εξυπηρετείται από τον σταθμό Συγγρού-Φιξ. Το όνομά του, το οφείλει στη μεγάλη βιοτεχνία κρεβατιών του «Κουκάκη», που λειτουργούσε προπολεμικά στη Συγγρού, στο ύψος του ΦΙΞ. Παρόμοιες ονοματοδοσίες από υπαρκτά επώνυμα, έχουν προκύψει λ.χ. για τα Χαυτεία, για το Γουδί κ.ά.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 68 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1976, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Εσωτερική σκάλα, Όροφος: Ημιόροφος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διπλά τζάμια, Διαμπερές, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 0.01 τ.μ., Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Βορειοανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2023, Απόσταση απο θάλασσα: 8, Μηνιαία κοινόχρηστα: 0.01
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
424172 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή