Duplex, άριστη κατάσταση, 250 τμ, Άνω Εκάλη, Εκάλη

Εκάλη
  • € 2.500/μήνα
  • 4
  • 250
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μια μοντέρνα και υπέροχη μεζονέτα 250 τμ διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πανοραμική θέα στο βουνό. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το σαλόνι με το ενεργειακό τζάκι, η τραπεζαρία και η open κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και ένα WC. Στο ground floor υπάρχει ένα master υπνοδωμάτιο με ενεργειακό τζάκι και walking closet, ένα μπάνιο με Jacuzzi και δύο ακόμα υπνοδωμάτια. Διαθέτει ένα υπέροχο αίθριο με Jacuzzi, Σάουνα και Γυμναστήριο με θεα στο κήπο. Η μεζονέτα αυτή είναι κατασκευασμένη με εξαιρετικά υλικά και είναι είναι ιδιαίτερης αισθητικής. Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Διόνυσος απέχει μόλις 18 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. To προάστειο του Διόνυσου έχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα, με τις θερμοκρασίες να είναι πολύ πιο δροσερές. Απέχει μόλις 5 χλμ. από τον Αγ. Στέφανο και 9 χλμ. από τις παραλίες της Νέας Μάκρης. Ένα ξεχωριστό προάστιο, σε μια καταπράσινη περιοχή του βουνού της Πεντέλης, είναι ένα καταφύγιο για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη ζωή στη φύση, ενώ δεν απέχει πολύ από τη δράση που πρέπει να προσφέρουν τα κοντινά βόρεια προάστια της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς.
Προσβασιμότητα: Πολύ κοντά στην Εθνική Οδό και τη σιδηροδρομική γραμμή από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη που περνούν μέσα από την περιοχή, κοντά στον Άγιο Στέφανο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02LHNO - 28/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή