Μονοκατοικία βίλα Μύκονος, Χώρα, Μύκονος

ΜύκονοςΜύκονος
  • € 2.200.000
  • 5
  • 200
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κλασικό κυκλαδίτικο σπίτι στην πιο επιθυμητή περιοχή της Μυκόνου. Αυτό το σπίτι με 4 υπνοδωμάτια/4 μπάνια και ανεξάρτητο ξενώνα με 1 υπνοδωμάτιο/1 μπάνιο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην εξαιρετικά επιθυμητή γειτονιά του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο. Ανανεωμένο σε όλο το σπίτι, διατηρώντας παράλληλα πολλά από τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά.

Το Cycladic Gem προσφέρει ένα μεγάλο σαλόνι, δύο κουζίνες και ένα μεγάλο παράθυρο με εικόνα που βλέπει στην ιδιωτική σας αυλή. Οι αναβαθμίσεις της κουζίνας περιλαμβάνουν νεότερες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, πάγκους από χαλαζία και νεροχύτη ποδιάς. Η κύρια κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στον επάνω όροφο προσφέρει ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπα. Και τα δύο υπνοδωμάτια στον κάτω όροφο διαθέτουν μπαλκονόπορτες που οδηγούν στην όαση της πίσω αυλής σας. Μπείτε στην όαση της πίσω αυλής σας με μια μεγάλη πισίνα που περιβάλλεται από πέργκολες και πλούσιο τοπίο, ιδανικό για διασκέδαση. Περιφραγμένη κοινότητα με ένα δρόμο που οδηγεί στην μπροστινή πόρτα.

Αυτό το σπίτι τα έχει όλα και έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι ιδανικό για μια οικογένεια ή μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για να νοικιάσετε ή ακόμα και τα δύο! Η τοποθεσία είναι ασυναγώνιστη και χρειάζεται αυτόν τον έξυπνο αγοραστή με όραμα!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
919095 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή