Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΡέθυμνοΜπιζανίου 17, Ρέθυμνο 74133
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 524
  • 3+
Περιγραφή
Εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο συνολικού κατοικήσιμου εμβαδού 524 τ.μ. προς πώληση, στην περιοχή των Περιβολίων. Πρόκειται για διώροφη μονοκατοικία σε οικόπεδο περίπου 930 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από 6 τακτοποιημένα διαμερίσματα τα οποία αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένα. Η απέραντη παραλία του Ρεθύμνου απέχει περίπου τέσσερα λεπτά με τα πόδια ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν στάση λεωφορείου, σούπερ μάρκετ και υπηρεσίες εστίασης.

Το οικόπεδο δεν προσφέρει, προς το παρόν, δυνατότητα επιπλέον δόμησης αλλά σίγουρα θα πρέπει να εξεταστεί η πιθανότητα κατάτμησης του οικοπέδου, ειδικά μετά την επικείμενη επέκταση των ορίων του οικισμού. Παρόλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή η επιπλέον, μη χτισμένη έκταση του οικοπέδου μπορεί να χρησιμεύσει για τη δημιουργία βοηθητικών χώρων όπως πισίνα, πάρκινγκ, γήπεδο τένις και γενικότερα οποιαδήποτε βοηθητική χρήση επιλέξει ο νέος ιδιοκτήτης.

Η περιοχή των Περιβολίων, ουσιαστικά, είναι προέκταση της πόλης του Ρεθύμνου προς τα ανατολικά και η απόσταση του ακινήτου από το κέντρο δεν ξεπερνά τα 3 χιλιόμετρα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα πολλών χρήσεων για το ακίνητο. Μπορεί δηλαδή ο νέος ιδιοκτήτης να χρησιμοποιήσει το σπίτι τόσο ως μόνιμη κατοικία όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Μπορεί για παράδειγμα να μένει σε ένα από τα διαμερίσματα και να ενοικιάζει τα υπόλοιπα, ούτως ώστε να δημιουργήσει μία πηγή εισοδήματος. Μπορεί επίσης να διαμορφώσει το ακίνητο σε μία εξαιρετική βίλα με πισίνα για αμιγώς τουριστική εκμετάλλευση. Επιπλέον, με μικρές διαμορφώσεις, ο υποψήφιος αγοραστής έχει την επιλογή να δημιουργήσει ακόμη και μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα μέχρι και 30 κλινών με πισίνα, roof garden και εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Τέλος, μπορεί να δημιουργήσει μικρότερα διαμερίσματα για μακροχρόνια ενοικίαση. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα επενδυτικό ακίνητο με τεράστιες προοπτικές.

Τη δεδομένη στιγμή τα διαμερίσματα έχουν εμβαδό από 55 έως και 103 τ.μ. Όλα είναι σε καλή κατάσταση και διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση, κλιματιστικά και ηλιακούς θερμοσίφωνες. Επίσης, υπάρχει αποθήκη 34 τ.μ. με δυνατότητα δημιουργίας μίας ακόμη γκαρσονιέρας, καθώς και δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6400143 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
524 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή