Δυάρι Ελασσόνος 8-16, 262 23, Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΕλασσόνος 8-16, 262 23, Πάτρα
  • € 800/μήνα
  • 3
  • 55
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-242 - Πάτρα Αγία Σοφία ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 55 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1973 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα - Τιμή: 800 €
Σε απόσταση μόλις 1000 μέτρων από το κέντρο της πόλης της Πάτρας και την ωραία περιοχή της Αγίας Σοφίας, βρίσκεται το ακίνητο με κωδικό 1-242. Ένα υπέροχα ανακαινισμένο και πλήρως  επιπλωμένο διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, με συνολική επιφάνεια 55 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, έναν άνετο χώρο σαλόνι-κουζίνα και ένα μπάνιο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1973 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Β+, ενώ πρόσφατα ανακαινίστηκε ριζικά το 2024. Είναι εξοπλισμένο με θέρμανση κλιματισμό και διαθέτει όμορφη θέα σε ανοιχτό ορίζοντα. Τα κουφώματα είναι συνθετικά (PVC), ενώ τα πατώματα είναι από πλακάκι. Η είσοδος του διαμερίσματος είναι θωρακισμένη, προσφέροντας επιπλέον αίσθημα ασφάλειας. Υπάρχουν επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη άνεση και ενεργειακή απόδοση. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει ζεστό νερό όλο το χρόνο, ενώ οι  βεράντες 10 τ.μ. προσφέρουν υπέροχη θέα και επιπλέον χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και  σε μια ήσυχη γειτονιά. Η καλή ενεργειακή του κλάση και η πρόσφατη ανακαίνιση το καθιστούν ιδανική επιλογή για οικογένειες ή φοιτητές. Η τιμή ενοικίασης είναι 800 € το μήνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα και να απολαύσετε την άνετη και ευχάριστη διαβίωση που προσφέρει
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-242
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 800/μήνα
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή