Μονοκατοικία βίλα Μητσοτάκη Π., Πιτσίδια 70200, Πιτσίδια, Τυμπάκι

ΤυμπάκιΜητσοτάκη Π., Πιτσίδια 70200
  • € 750.000
  • 4
  • 180
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο μεσογειακό σας καταφύγιο που βρίσκεται στο γαλήνιο χωριό Πιτσίδια, Αυτή η εξαίσια βίλα διαθέτει 180 τετραγωνικά μέτρα πολυτελούς χώρου διαβίωσης, προσφέροντας τρία υπνοδωμάτια μεγάλου μεγέθους και τρία πολυτελή μπάνια, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Φτιαγμένη με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η κατοικία αποπνέει κομψότητα. Κάθε έπιπλο είναι ένα αριστούργημα χειροτεχνίας, προσθέτοντας μια πινελιά γοητείας κατά παραγγελία σε κάθε γωνιά.

Μπείτε στην καρδιά της χαλάρωσης στο μοναδικό καθιστικό της βίλας, όπου η ηρεμία σας περιμένει μέσα σε ένα όμορφα επιμελημένο περιβάλλον. Αφεθείτε σε γαστρονομικές απολαύσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας στο χώρο του μπάρμπεκιου ή απολαύστε τον ήλιο της Μεσογείου στην πισίνα εξοπλισμένη με υδρομασάζ, όπου κάθε βουτιά είναι μια στιγμή ευδαιμονίας.

Πέρα από τα όρια αυτού του ειδυλλιακού καταφυγίου βρίσκεται το μαγευτικό χωριό Πιτσίδια, όπου ο χρόνος φαίνεται να σταματάει ανάμεσα στους γοητευτικούς δρόμους και τους εγκάρδιους ντόπιους. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα Μάταλα με τη ζωντανή ατμόσφαιρα και τους πολιτιστικούς θησαυρούς, ενώ οι αμμώδεις ακτές της παραλίας Κομμού προσφέρουν μια ευχάριστη απόδραση σε γαλαζοπράσινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές.

Ζήστε την πεμπτουσία της μεσογειακής ζωής στα Πιτσίδια, όπου κάθε μέρα είναι μια γιορτή των απλών απολαύσεων της ζωής και η διαχρονική ομορφιά της Κρήτης ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0630 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή