Εμπορική δραστηριότητα προς Πώληση

ΣύροςΕρμούπολη, Κέντρο
  • € 150.000
  • Όχι
  • 115
  • 2
Περιγραφή
Ερμούπολη, Κέντρο: Επιχείρηση Προς Πώληση.

Στο ιστορικό αποθετήριο και κάβα του 19ου αιώνα μέσα στο κέντρο της Ερμούπολης, λειτουργεί μια επιχείρηση που επιζητά να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα, τους μικρούς παραγωγούς από το Αιγαίο, όπως και την τοπική κουλτούρα.

Ο χώρος είναι 115 τ.μ., σε ισόγειο και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα, 2 WC, καθώς και πατάρι με ανελκυστήρα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αιγαιοπελαγίτικο tapas bar, με πλούσια ποικιλία προϊόντων και διακεκριμένα κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες.

Το κτίριο έχει ανακαινισθεί το 2021 με πάθος και μεράκι, ενώ οι χειροποίητες τοιχογραφίες και η λεπτομερής διακόσμηση αναδεικνύουν την αισθητική του χώρου.

Η επιχείρηση διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές και κλιματισμό. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν επιπλέον τραπεζοκαθίσματα για καθήμενους.

Είναι μια πλήρως λειτουργική επιχείρηση, με εξαιρετική διαδικτυακή παρουσία και ανταγωνιστικό ενοίκιο για τα δεδομένα της τοπικής αγοράς.

Αποτελεί την ιδανική πρόταση για επένδυση στον τομέα της εστίασης. Τα οικονομικά στοιχεία είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Τιμή 150.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #3149
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3149 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1902
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή