Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέος Κόσμος
  • € 450.000
  • 3
  • 187
  • 3
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το γωνιακό κτίριο 187 τ.μ. στον Νέο Κόσμο προσφέρει μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις 350 μέτρα από το Εθνικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και 400 μέτρα από το σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ.
Ο στρατηγικός προσανατολισμός του εξασφαλίζει άφθονο φως όλη την ημέρα.
Βρίσκεται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο με τοπικά καταστήματα, έχοντας μεγάλη προβολή, ιδανικό για εμπορικές δραστηριότητες. Το ακίνητο αποτελείται από δύο καταστήματα 30 και 62 τμ ( γωνιακό) , και ένα διαμέρισμα 96 τ.μ., κατάλληλο για μακροχρόνια μίσθωση ή βραχυχρόνιες ενοικιάσεις όπως η Airbnb.
Με 283 τ.μ. υπολειπόμενου συντελεστή δόμησης, υπάρχει χώρος για περαιτέρω ανάπτυξη σε 5 ορόφους.
Είτε οι επενδυτές επιλέξουν διαμερίσματα Airbnb είτε οικογενειακά διαμερίσματα η ιδιοκτησία προσφέρει μια απόλυτα ασφαλή επένδυση λόγω των πολλά υποσχόμενων προοπτικών ανάπτυξης του Νέου Κόσμου, που αναγνωρίζεται ως μια από την πιο ανερχόμενη περιοχή της Αθήνας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Νέος Κόσμος βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 5 λεπτά από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μια νέα ανερχόμενη γειτονιά, φιλική προς την οικογένεια, προτιμάται ιδιαίτερα από τη νεότερη γενιά λόγω της κοντινής απόστασης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Νέος Κόσμος φιλοξενεί αρκετά ξενοδοχεία 5 αστέρων καθώς και επιχειρήσεις, λόγω της κεντρικής του θέσης καθώς και της εύκολης πρόσβασης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς το κέντρο της πόλης. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών βρίσκονται, δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το Πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά
Ο Νέος Κόσμος είναι μια ανανεωμένη γειτονιά που προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από δυνητικούς αγοραστές και με πιθανότητες για αύξηση των τιμών της κατοικίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RHJ2
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
187 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή