Γκαρσονιέρα Λαδάδικα, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΛαδάδικα
  • € 160.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11460 - Θεσσαλονίκη Δήμος Λαδάδικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1962 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, boiler - Τιμή: 160.000 €
Διατίθεται για πώληση πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα. Αποτελείται από σάλοκουζίνα και δωμάτιο. Η κατασκευή είναι με υλικά ποιοτικά. Για θέρμανση έχει κλιματιστικά στο δωμάτιο και στο σαλόνι ξεχωριστά. Έχει γίνει εσωτερική θερμομόνωση - ηχομόνωση με πετροβαμβακα σε τοίχους, δάπεδο και οροφή. Για ζεστό νερό χρήσης διαθέτει αντλια θερμότητας με μπόιλερ χωρητικότητας 250 λίτρων και συνεπώς η θέρμανση του νερού είναι οικονομική και το ζεστό νερό άμεσα διαθέσιμο και ατελείωτο. Τόσο η διακόσμηση του ισογείου όσο και του κοινόχρηστου του ορόφου θυμίζει ξενοδοχείο. Σε εξαιρετική τοποθεσία για υψηλές αποδόσεις με χρήση ως Airbnb. Διαθέτει και Ίντερνετ 100mbps.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11460 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή