• € 580.000
  • 238
  • 3+
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικό γραφείο στην καρδιά της πόλης, σε μία από τις πιο στρατηγικές και ζωντανές τοποθεσίες κοντά στο λιμάνι, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε μετρό, ηλεκτρικό και πληθώρα αστικών ανέσεων. Στον 7ο όροφο ενός αρχοντικού κτιρίου, αυτό το γραφείο 238 τετραγωνικών μέτρων είναι ένας χώρος με αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, διαθέτοντας 8 ανεξάρτητους χώρους, 2 μπάνια, 4 wc και μία κουζίνα.
Το γραφείο προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για εξατομίκευση και εξέλιξη σε ένα πραγματικά ξεχωριστό επαγγελματικό περιβάλλον, με λαμινέΐτ δάπεδα, αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια και άφθονο φυσικό φως χάρη στον νοτιοανατολικό προσανατολισμό του. Η αυτόνομη θέρμανση με Fan coil και η διαθέσιμη κλιματιστική μονάδα εξασφαλίζουν ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον όλο το χρόνο.
Με προσβάσιμες υποδομές για άτομα με ειδικές ανάγκες, δομημένη καλωδίωση για την υποστήριξη των τεχνολογικών αναγκών, αποθηκευτικό χώρο για πρόσθετη άνεση και πόρτα ασφαλείας για την εγγύηση της ασφάλειας, αυτό το γραφείο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιδιώκουν έναν χώρο με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και στυλ, στο κέντρο των επαγγελματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων της πόλης.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
834601 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
238 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Countertop
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή