Γκαρσονιέρα Άνω Πόλη, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΆνω Πόλη
  • € 79.000
  • 1
  • 35
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
Κέντρο Θεσσαλονίκης. Προς πώληση πολύ αξιόλογο ριζικώς ανακαινισμένο στούντιο δευτέρου ορόφου, με επιφάνεια 35τ.μ. και κατασκευής του 1965.
Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας στον οποίο υπάρχει χώρισμα-ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο.
Η ανακαίνιση του είναι πολυτελής, με καινούρια ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, ατομική θέρμανση αερίου, κλιματιστικό και πόρτα ασφαλείας.
Το στούντιο είναι έτοιμο προς χρήση, σε εξαιρετικό σημείο, ιδανικό για εκμετάλλευση με μεγάλη απόδοση, στο κέντρο της πόλης.
Τιμή πώλησης 79000€.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
637902
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Έξοδα
τιμή
€ 79.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή