Μονοκατοικία βίλα 844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Νάουσα, Πάρος

Πάρος844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 250.000
  • 2
  • 55
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή

Η Ξιφάρα είναι μια πολύ φημισμένη περιοχή στην Πάρο που προσφέρει την ηρεμία στους επισκέπτες της, και αυτό οφείλεται στο πόσο όμορφα συνδυάζεται η θέα στο βουνό με τη θάλασσα του Αιγαίου. Έτσι δημιουργείται το απόλυτο ιδανικό περιβάλλον για όποιον αναζητά την χαλάρωση. Επιπλέον βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Νάουσα, και ο Αμπελάς, είναι εξίσου μια κοντινή περιοχή, που μπορεί κανείς να επισκεφθεί περπατώντας.

Σε εξέλιξη κατασκευής, εντοπίζεται ένα συγκρότημα που αποτελείται από 3 πολυτελή Villas, οι οποίες υπόσχονται η κάθε μια ξεχωριστά την απόλυτη άνεση. Μόλις 900 μέτρα από την θάλασσα και δίπλα στην Νάουσα, βρίσκεται η νεόδμητη Villa των 90τμ, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί πριν την καλοκαιρινή περίοδο του 2024.

Εισερχόμενοι στο μεγάλο και άνετο καθιστικό χώρο, φιλόξενο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα μεγάλα ανοιγματα του καθιστικού με θέα τα όμορφα υψώματα των λόφων, την καθορίζουν ως την απόλυτη εξοχική κατοικία.

Η κουζίνα, επίσης φωτεινή είναι εξοπλισμένη, συνορεύει με τον χώρο του καθιστικού, έτοιμη να καλωσορίσει τους λάτρεις της μαγειρικης.

Οδεύοντας προς τα δύο υπνοδωμάτια, και τρία μπάνια, με το άπλετο φώς να διαχέεται σε όλους τους χώρους, αποπνέοντας οικεία ατμόσφαιρα. Τα μπάνια όμορφα σχεδιασμένα με υλικά υψηλού επιπέδου, ιδανικά για ένα χαλαρο ντους μετα την δροσερή βουτιά στην θάλασσα.

Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από μια πισίνα ιδανική για αξέχαστες και διασκεδαστικές στιγμές με την οικογένεια. Επιπλέον, εξαιρετική ιδέα, η διοργάνωση βραδιάς BBQ με φίλους, κάτω από την ξύλινη πέργκολα, απολαμβάνοντας στην μεγάλη τραπεζαρία το δείπνο από τοπικά προϊόντα, μαζί με εξαιρετικό ντόπιο κρασί.

Αυτές οι τρεις κομψές βίλες υπόσχονται ιδιωτική πολυτέλεια και άνεση ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Το τέλειο σπίτι διακοπών για ήρεμη χαλάρωση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-584 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή