Δυάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Βέροια

Βέροια
  • € 130.000
  • 3
  • 105
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετικό διαμπερές, άνετο διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάμαρες και με δυνατότητα διαμόρφωσης για 3η κρεβατοκάμαρα, μεγάλη σαλονοκουζίνα, ευρύχωρα μπαλκόνια με υπέροχη θέα στον κάμπο της Βέροιας, σε ήσυχη περιοχή με εύκολη πρόσβαση και θέση στάθμευσης στην πυλωτή. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, supermarket, καταστήματα.

Η επιχείρηση «ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» ιδρύθηκε στην Βέροια το 2010 και δραστηριοποιείται στον νομό Ημαθίας, με αντικείμενο τη διαχείριση κτιρίων και την έκδοση κοινοχρήστων και την διαχείρισης ακίνητης περιουσίας (Real Estate)

Έχοντας ως άξονα της φιλοσοφίας μας το σεβασμό στον πελάτη στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις, έτσι ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με ποιότητα και ταχύτητα, ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση κάθε καταναλωτή.

Το γραφείο μας ασχολείται με :
Πωλήσεις & Ενοικιάσεις ακινήτων - Διαχείριση ακίνητης περιουσίας - Έκδοση & διαχείριση κοινοχρήστων πολυκατοικιών - Εκδόσεις πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης διαμερισμάτων & κτιρίων - Ανακαινίσεις ακινήτων- Έκδοση στεγαστικών & επισκευαστικών δανείων.
Για περισσότερες πληροφορίες & και περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε το site μας: https://oikiakaidiaxeirisi.gr ή τηλεφωνικά στο 2331060233 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας.
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα + ΦΠΑ ενώ για τις πωλήσεις είναι το 2% της αξίας πώλησης του ακινήτου.
Στις υποδείξεις ακινήτων υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ πλέον ΦΠΑ με διάρκεια 6 μηνών. Με την ολοκλήρωση του συμβολαίου το ποσό αφαιρείται από τη μεσιτική αμοιβή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
010010040
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή