Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Γλυκά ΝεράΧρυσαυγής, Γλυκά Νερά 15354
  • € 130.000
  • 239
Περιγραφή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στην Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στα Ανατολικά Προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή Γλυκά Νερά Παιανίας, στις παρυφές του Υμηττού, πωλείται οικόπεδο συνολικού εμβαδού 238,84 τ.μ. σε κεντρικό αλλά ήσυχο σημείο της περιοχής, με θέα βουνό και θάλασσα.

Είναι εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο (βάσει μηχανικού).

Συντελεστής δόμησης 0,8.

Δυνατότητα δόμησης 191 τ.μ. συν υπόγεια και βοηθητικοί χώροι.

Διαθέτει πρόσοψη 16,35 μέτρα και βάθος 16,70 μέτρα.

Είναι γωνιακό, δίφατσο, επικλινές, προσόψεως, με προσανατολισμό Ανατολικό και απόσταση 2 χλμ. από την Αττική Οδό και τον Περιφερειακό Υμηττού.

Λόγω του ότι είναι επικλινές, τα υπόγεια επίπεδα κατά τη δόμηση μετατρέπονται σε ισόγεια.

Η συνολική δόμηση αυξάνεται σε περίπτωση δημιουργίας κτίσματος τουριστικής χρήσης.

Ιδανικό για την κατασκευή μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας.

Η τοποθεσία του οικοπέδου είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο.

Κατάλληλο για επενδυτική αλλά και οικιστική χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ κοντά του βρίσκεται το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο, βρεφονηπιακός σταθμός και παιδική χαρά, κλειστό γυμναστήριο-γήπεδο, μέσα μαζικής μεταφοράς και εμπορικό κέντρο.

Εξαιρετική περίπτωση αγοράς λόγω του μοναδικού σημείου στο οποίο βρίσκεται και των πολλαπλών επιλογών χρήσης.

Τα Γλυκά Νερά είναι δημοτική ενότητα του δήμου Παιανίας και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο Αττικής. Στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του Αρχαίου Δήμου Παλλήνης, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού.

Στα νεότερα χρόνια, τα Γλυκά Νερά συνιστούν πευκόφυτη αγροτική έκταση της Παιανίας, αναγνωρισμένη ως αυτόνομη “Κοινότητα Γλυκών Νερών”.

Η σύγχρονη περιοχή αποτελεί προάστιο των Αθηνών και εκτείνεται 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Τα Γλυκά Νερά συνδέονται με την υπόλοιπη Αθήνα και την Ανατολική Αττική μέσω των Λεωφόρων Λαυρίου, Σπάτων και Μαραθώνος, ενώ μετά το 2004 αποτελούν ιδιαιτέρως προνομιούχο περιοχή με τη σύνδεσή τους με την Περιφερειακή Υμηττού, την Αττική Οδό, καθώς και το Μετρό και τον Προαστιακό μέσω των Σταθμών Δουκίσσης Πλακεντίας και Κάντζα.

Στα πλεονεκτήματα της περιοχής συγκαταλέγεται η ομοιομορφία στη δόμηση, καθώς οι κάτοικοι διαμένουν σε μονοκατοικίες και αυτόνομες μεζονέτες, ή καλαίσθητα κτιριακά συγκροτήματα στο κέντρο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
52600 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
239 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή