Δυάρι δεύτερος όροφος, Άνω Καισαριανή, Καισαριανή

Καισαριανή
  • € 162.000
  • 3
  • 98
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
Αναζητάτε ευρύχωρο, φωτεινό, διαμπερές και άνετο διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο στη Καισαριανή κατάλληλο για οικογένεια, επένδυση ή επαγγελματική στέγη;
Τότε το συγκεκριμένο ίσως είναι ιδανικό για εσάς. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 2ου ορόφου 98 τ.μ. σε μια προσεγμένη διπλοκατοικία, κατασκευής 1971, πολύ κοντά στο γήπεδο της Near East και σε απόσταση αναπνοής από το άλσος Καισαριανής, το σκοπευτήριο και τη περιφερειακή οδό του Υμηττού. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, το οποίο μπορεί να χωριστεί και να δημιουργηθεί άλλο ένα υπνοδωμάτιο ή χώρος γραφείου και μπάνιο. Υπάρχει εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου, η οποία δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν, δύναται όμως εύκολα να εγκατασταθεί αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα και το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης.

Το κυριότερο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι η μοναδική του θέση και η αυτονομία του σε χώρους, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο μελλοντικό ιδιοκτήτη να το εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Καισαριανή αποτελεί προάστιο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας.
Είναι γνωστή για το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της και τη γειτνίασή της με τον Υμηττό, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής. Η περιοχή διαθέτει ένα μείγμα κατοικιών και παραδοσιακών ελληνικών σπιτιών, μαζί με πάρκα, εκκλησίες και μια μικρή εμπορική περιοχή. Στην Καισαριανή βρίσκεται επίσης ένα διάσημο μοναστήρι, η Μονή Καισαριανής, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Παρά την ήρεμη ατμόσφαιρά της, η Καισαριανή συνδέεται καλά με το κέντρο της Αθήνας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας την μια βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν την έντονη πολιτιστική σκηνή της πόλης, αλλά και να έχουν ένα μέρος για να αποσυρθούν από τη φασαρία.
Η Καισαριανή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V8JC
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 162.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή