Δυάρι Ναύπλιο, Κέντρο, Ναύπλιο

ΝαύπλιοΝαύπλιο
  • € 253.000
  • 3
  • 83
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Διατίθεται διαμέρισμα προς πώληση στον 1ο όροφο συγκροτήματος του οποίου η κατασκευή θα ξεκινήσει καλοκαίρι 2024 , το οποίο υπόσχεται άνεση, ποιότητα ζωής σε ήσυχη γειτονιά λίγα μέτρα απο το κέντρο της πόλης.
Αυτή η κατοικία θα προσφέρει μεγάλες βεράντες καθιστώντας το διαμπερές, επιτρέποντας σας να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος.
Βρίσκεται μόλις 1χλμ από το κέντρο του Ναυπλίου, σε μια γειτονιά με νεόδμητα συγκροτήματα , προσφέροντας έτσι την ιδανική ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και προσβασιμότητας στις αστικές ανέσεις.

Το διαμέρισμα με ανατολικό προσανατολισμό, θα διαθέτει, ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και κουζίνας για ευέλικτη διακόσμηση και άνετη καθημερινότητα, δύο άνετα υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια, που προσφέρουν άνεση ιδιωτικότητα και ένα ευρύχωρο μπάνιο.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μία κατοικία με σύγχρονες ανέσεις, ενεργειακή κλάση Α με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά θερμοδιακοπτόμενα τζάμια και σίτες, θωρακισμένη πόρτα, ηλιακό θερμοσίφωνα, θερμοπρόσωψη και αναμονές για τοποθέτηση σωμάτων και μέσου θέρμανσης για αυτονομία σε θέρμανση ή και ψύξη.
Θα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και σε άριστη κατάσταση κτήριο 11 διαμερισμάτων, με πολυτελή στοιχεία . Διαθέτει πολύ εύκολη πρόσβαση με θέση στάθμευσης σε πυλωτή.
Χαρακτηριστικό και προνόμιο του διαμερίσματος είναι η θέση του, κοντά σε δημοτικό σχολείο, παιδικό σταθμό, στην τοπική αγορά με σουπερμαρκετ, άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τις εξόδους για Αθήνα ή τις παραθαλάσσιες περιοχές.
Καινούρια κατασκευή.

Skouras Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο
Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: 27520-29529
Κιν.: 6998684457
www.skourasrealestate.gr
vbo@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Βασίλης Μπόκος

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
919771 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 253.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή