Ρετιρέ Διάκου Αθανασίου 73 57001, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΔιάκου Αθανασίου 73 57001
  • € 265.000
  • 3
  • 106
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΘΕΡΜΗ Πωλείται διαμέρισμα 2ου ΟΡΟΦΟΥ/ΡΕΤΙΡΕ πολυτελές, νεόδμητο, διαμπερές 106 τμ, υπερσύγχρονη κατασκευή του 2024,από έμπειρη κατασκευαστική εταιρεία.

-Αποτελείται από μία σαλονοτραπεζαρία - κουζίνα, δύο άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC ή laudryroom/πλυσταριό. Ο χώρος της σαλονοτραπεζαρίας διαθέτει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην μεγάλη κεντρική βεράντα. Στον χώρο της κουζίνας υπάρχουν πολυτελή έπιπλα κουζίνας και άμεση έξοδος στην βεράντα. Τα δωμάτια είναι άνετα με ντουλάπα, και έχουν βεράντα το καθένα. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής (ντουζιέρα ή μπανιέρα-κατε επιλογή του αγοραστή).

-Διαθέτει το διαμέρισμα Αποχέτευση,Parking στην πυλωτή,Ατομικό λέβητα φυσικού αερίου,Ενδοδαπέδια Θέρμανση,Εξωτερική αποθήκη στην πυλωτή,Υψηλή ενεργειακή κλάση Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ)Θερμοπρόσοψη (τύπου κέλυφος) 10 εκατοστών περιμετρικά της οικοδομήςΘερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια,Εξώπορτα Ασφαλείας,Εγκατάσταση smart home,Ηχομόνωση δαπέδων Ηλεκτρικά Στόρια,,ΝτουλάπεςΣίτες,Μεγάλες βεράντες,Δομημένη καλωδίωση,Δορυφορική κεραία, internet, οπτικές ίνες,Ανελκυστήρα,Ατομική παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου,Προεγκατάσταση κλιματισμού & συναγερμού & ηλιακού, Υποδομή για τζάκιΕγχρωμη θυροτηλεόραση, Περιμετρική τοιχοποιία, φωτιστικά κ αυτόματο πότισμα στον κοινόχρηστο κήποΤα πατώματα καλύπτονται από πλακάκια ή ξύλο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή.
Οι κατόψεις είναι προτεινόμενες. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικών επιλογών και παρεμβάσεων τόσο στα υλικά (Κουζίνα - Δάπεδα - Πόρτες - Μπάνια - Ντουλάπες) όσο και στην εσωτερική διαρρύθμιση καθώς το διαμέρισμα είναι υπό κατασκευή.
-Βρίσκεται κοντά στο κέντρο,σε σχολεία,με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες.
--ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΙΣΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
-PROTERRA.GR
| Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-423 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή