Μονοκατοικία βίλα, νέα, 230 τμ, Κώστος, Πάρος

Πάρος
  • € 2.600.000
  • 230
  • Όχι
Περιγραφή
Πάρος, Ανατολική Ακτή - Στην καρδιά ενός προστατευμένου περιβάλλοντος. Αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη έπαυλη περίπου 230m2. 1 πισίνα, θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στο νησί της Νάξου. Μεγάλο σαλόνι με τζάκι, εξωτερική τραπεζαρία και αμερικανική κουζίνα. 5 υπνοδωμάτια με μπάνια. Βεράντες με θέα στην Πάρο. 1 γήπεδο πετανκ. Κοντά στη Νάουσα, στις παραλίες, σε ιστορικά μνημεία και εστιατόρια.

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό πολυτέλειας και γαλήνης στην έπαυλη Εόνια, μια εξαιρετική κατοικία 5 υπνοδωματίων που κολυμπάει στον μαγευτικό νησί της Πάρου. Με μια εξαιρετική ανάμειξη μοντέρνου άνεσης και παραδοσιακού χαρακτήρα, αυτή η έπαυλη σας προσκαλεί σε ένα καταφύγιο όπου η θάλασσα και τα βουνά συναντιούνται σε τέλεια αρμονία.

Κορυφώνοντας επάνω σε έναν γραφικό λόφο, η έπαυλη Εόνια προσφέρει ασύγκριτη πανοραμική θέα στα γαλάζια νερά που περιβάλλουν το νησί της Πάρου. Η θέα είναι απλώς εκπληκτική, με το θαλάσσιο τοπίο να εκτείνεται ατελείωτα μπροστά σας, δημιουργώντας έναν μαγευτικό φόντο που αιχμαλωτίζει την ουσία της ελληνικής ομορφιάς.

Η γοητεία της έπαυλης εκτείνεται πέρα ​​από τις εντυπωσιακές θέας της, καθώς διαθέτει ιδιωτική πισίνα που προσκαλεί για δροσερά βουτήγματα κάτω από το λαμπρό ελληνικό ήλιο. Ενταχθείτε στα δροσερά νερά, και στη συνέχεια απολαύστε τη ζεστασιά στην πισίνα, ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας.

Για εκείνους που αναζητούν υψηλές στιγμές κοινωνικοποίησης και σύνδεσης, το ροοφτοπ της έπαυλης Εόνια παρέχει την τέλεια καταφύγιο. Απολαύστε την παρέα αγαπημένων σας καθώς μοιράζεστε ένα ποτό με το φόντο του μαγευτικού τοπίου του νησιού της Πάρου. Είτε πρόκειται για ανατολή ή δύση, το ροοφτοπ προσφέρει ένα σημείο θέασης για τη δημιουργία αγαπημένων αναμνήσεων έναντι του πολυδιάστατου ουρανο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6413187 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης