Γκαρσονιέρα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μεταξουργείο, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - ΒοτανικόςΜεγάλου Αλεξάνδρου
  • € 129.500
  • 2
  • 37
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΜΕΣΙΤΗ / ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ!

Εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο!

Το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα βρίσκεται σε μια παραδοσιακή αθηναϊκή γειτονιά στην καρδιά της πόλης! Κοντά σε ιδιαίτερα εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, καταστήματα χειροποίητων ειδών, μέσα μαζικής μεταφοράς και όλα τα γνωστά αξιοθέατα. Νοικιάζεται από το τέλος 2022 σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης με τζίρο 18.000 € το 2023 και πληρότητα 88% . Είναι ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες, για μοναχικούς και επαγγελματίες ταξιδιώτες που αποζητούν την αυθεντική αθηναϊκή εμπειρία! Φυσικά το σπίτι παρέχει όλες τις ανέσεις και για μόνιμη κατοικία καθώς είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 μονάδες κλιματισμού καθώς και αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Είναι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι λόγω του προσανατολισμού του.

Ανακαινίστηκε πλήρως το 2017 και διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου διαμερίσματος όπως συστήματα αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, σύγχρονη κουζίνα, κλπ.

Το υπνοδωμάτιο είναι κομψά διακοσμημένο και διαθέτει ένα κρεβάτι queen size, άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι, μια ευρύχωρη ντουλάπα καθώς και κλιματιστικό.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει κλιματιζόμενο σαλόνι με άνετο καναπέ, γραφείο εργασίας και τηλεόραση Samsung SmartTV 40 ιντσών.

Η κουζίνα διαθέτει όλες τις ανέσεις: Φούρνος, κεραμική εστία, ψυγείο με καταψύκτη, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, τηγάνια και κατσαρόλες, βραστήρα, καφετιέρα, τοστιέρα και τραπέζι φαγητού 4 ατόμων. Παρέχονται κάψουλες καφέ καθώς και γαλλικός και στιγμιαίος καφές.

Το διαμέρισμα είναι πολύ ήσυχο και προσφέρει ιδιωτικότητα. Διαθέτει μπαλκόνι στην πίσω αυλή του κτιρίου. Αν σηκώσετε τα μάτια σας είτε από το μπαλκόνι είτε από το σαλόνι, θα δείτε την κορυφή του λόφου του Λυκαβηττού.

Τα ρολά για τις μπαλκονόπορτες του υπνοδωματίου και του σαλονιού είναι ηλεκτρικά.

Το μπάνιο είναι ευρύχωρο και έχει άπλετο φως από το παράθυρο που βλέπει στο μπαλκόνι. Το άνετο ντους είναι εξοπλισμένο με επιτοίχια κεφαλή βροχής και φορητή κεφαλή ντους.

Συμπεριλαμβάνεται σύγχρονο πλυντήριο/στεγνωτήριο.

Το Μεταξουργείο έχει μεταμορφωθεί την τελευταία δεκαετία και έχει γίνει ένα σύγχρονο αθηναϊκό hotspot. Είναι γεμάτο νέους, οικογένειες, καλλιτέχνες, καταστήματα χειροποίητων ειδών, καθώς και εστιατόρια, καφέ και μπαρ που ποικίλλουν από εναλλακτικά, μικρά, συνοικιακά μαγαζιά έως εστιατόρια υψηλής ποιότητας με αστέρια Michelin. Το διαμέρισμα βρίσκεται ψηλά στο Μεταξουργείο, ακριβώς απέναντι από την πλατεία Αυδή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6415107 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
37 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 129.500
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης