Duplex Προπυλαίων 67, Πεύκα 570 10, Ελλάδα, Δελασάλ, Πεύκα

ΠεύκαΠροπυλαίων 67, Πεύκα 570 10, Ελλάδα
  • € 220.000
  • 5+
  • 150
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Θεσσαλονίκη, Πεύκα: Πωλείται μεζονέτα τριώροφη 150 τμ καθαρά 120 τμ, σε προνομιακή τοποθεσία με θέα όλη τη όλη και Όλυμπο. Είναι κατασκευής 2008 και ανακαινίστηκε το 2019.

Στο ημιυπόγειο βρίσκεται το playroom ή μετατρέπεται σε ένα τεράστιο δωμάτιο ( master) με δυνατότητα walking closet ή σάουνας, ένα μεγάλο μπάνιο, αναμονή για κουζίνα και το λεβητοστάσιο. 

Στον ημιώροφο υπάρχει σαλόνι με τζάκι,  καινούριο ενεργειακού τύπου και κουζίνα με  καινούργια έπιπλα, άριστης ποιότητας.

 Στον επάνω όροφο βρίσκονται δυο άνετα δωμάτια και άλλο ένα μπάνιο με ντουζιέρα , η κρεβατοκάμαρα έχει μεγάλη ντουλάπα ! Και στον τέταρτο όροφο υπάρχει μια μικρή σοφίτα που λειτουργεί ως αποθήκη, γραφείο ή πλυσταριό επί της παρούσης !!!! Και ένα υπέροχο roof garden 20 ΤΜ με απίστευτη  θέα!! 

Επίσης διαθέτει κοινόχρηστη αυλή, πέργκολα στην είσοδο και πλατύσκαλο της μεζονέτας. Κλειδαριά cisa με μύλο απαραβίαστο. Σίτες σε όλα τα παράθυρα 4 μπαλκόνια, 2 βρύσες στην αυλή, PVC κουφώματα ! Κάγκελα στο παράθυρο στο ημιυπόγειο.  Αέριο και box αλουμίνιου με κλειδί για προστασία από τα Καιρικά φαινόμενα. Οι μπρίζες/διακόπτες όλες έχουν αλλαχτεί και έχουν μπει γυάλινες. Επίσης οι βρύσες στα μπάνια είναι πολύ ιδιαίτερες! Υπάρχει επίσης αποθηκάκι κήπου πίσω από το σπίτι 6 τμ το οποίο είναι ενισχυμένο με βαριά κατασκευή και συνδεμένο με τις κάμερες ασφάλειας! Επίσης υπάρχει συναγερμός σε όλο το σπίτι αμερικανικός. Caddex καθώς και κάμερες ασφάλειας που όλο το σπίτι μπορεί να είναι συνδεμένο με την αστυνομία αξίας 3000€!!! Τέλος έχει αυτονομηθεί η μεζονέτα και συνδεθεί στο αποχετευτικό δίκτυο! Αξίας 2000€!!! Ένα φανταστικό σπίτι με απίστευτη θέα !! Επίσης στη τιμή συμπεριλαμβάνεται μια ανοιχτή θέση στάθμευσης εντός του οικοπέδου και ο αέρας !!! | Κωδικός Ακινήτου: #11-160


Η διεύθυνση είναι ενδεικτική. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη και εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση, εκτίμηση και κατάταξη του ακινήτου σας. Κάντε μας like στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100085902780137 για να είστε οι πρώτοι που θα βλέπετε τις αναθέσεις μας! Επίσης στο www.kazaproperties.gr μπορείτε να δείτε όλα τα ακίνητα μας! Με εκτίμηση, Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου KA.ZA Properties Στρατηγού Μακρυγιάννη 55, Σταυρούπολη Email: info.kazaproperties@gmail.com Τηλ: 2316 004 003
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11-160 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή