Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
  • € 90.000
  • 3
  • 84
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Υπέροχη ευκαιρία αγοράς! Πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου στην ήσυχη συνοικία του Μπεγουλάκι στην πόλη των Πατρών. Αυτό το φωτεινό διαμέρισμα προσφέρει: Χώλ, Καθιστικό με τζάκι και ενιαίο χώρο την τραπεζαρία του, Ευρύχωρη κουζίνα, Δύο υπνοδωμάτια, Ένα λουτρό.

Με περιμετρικά μπαλκόνια που προσφέρουν φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα, αυτό το διαμέρισμα είναι διαμπερές και προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα των χώρων.Διαθέτει τζάκι, κουφώματα αλουμινίου, κλιματιστικό, κεντρική θέρμανση. Είναι μερικώς ανακαινισμένο. Κατάλληλο για οικογένεια.Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ένα ραντεβού για να δείτε το διαμέρισμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα ιδανικό καταφύγιο στο Μπεγουλάκι! ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ!

Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1697904 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή