Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αλόννησος
  • € 1.200.000
  • 204
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση σε αποκλειστικότητα από το μεσιτικό γραφείο της Bee Iolkos κτίριο επαγγελματικών χρήσεων στην περιοχή Καλαμάκια στην Αλόννησο Βορείων Σποράδων.

Πρόκειται για επενδυτική πρόταση αγοράς καταστήματος εστίασης (ψαροταβέρνα) και τεσσάρων (4) ενοικιαζομένων δωματίων στον όροφο πάνω από το κατάστημα.

Το κατάστημα έχει εμβαδό 106,83 τ.μ. και ο όροφος στον οποίο στεγάζονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχει εμβαδό 97,47 τ.μ. βρισκόμενα σε οικόπεδο εντός σχεδίου συνολικού εμβαδού 411,83 τ.μ.

Οι δύο επιχειρήσεις οι οποίες διατίθενται προς πώληση μαζί με τα ακίνητα εντός του τιμήματος πώλησης,λειτουργούν κανονικά και νόμιμα.

Εξαιρετικό πλεονέκτημα που πρέπει να ληφθεί υπόψιν είναι το γεγονός ότι η μετάβαση στον χώρο γίνεται και με αυτοκίνητο μέσω του δημόσιου δρόμου του νησιού αλλά και με σκάφος καθώς υπάρχει διαμόρφωση μικρού λιμανιού στο οποίο μπορούν να δένουν με άνεση τουριστικά σκάφη.

Επίσης είναι σημαντικό να τονισθεί ότι το κτίριο είναι πρώτο μπροστά στην θάλασσα κι ανατολικού προσανατολισμού,προσφέροντας αναπενάληπτα όμορφη θέα προς το Αιγαίο.

Η Αλόννησος αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες,έχοντας απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση τόσο με το λιμάνι του Βόλου όσο και με αυτό της Θεσσαλονίκης,ενώ δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που προτιμούν την εξόρμηση τους στο νησί με ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

Πληροφορίες στο 6944842692 (υπεύθυνος μεσίτης Γιαννακόπουλος Παναγιώτης)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
261018-186 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
204 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή