Μονοκατοικία βίλα 370 τμ, Καβούρι, Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη
  • € 12.700.000
  • 5+
  • 370
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την εξωτική Βίλα Laguna Blue στο Καβούρι, μια παραθαλάσσια οικία με minimal design, που αναμένεται να σας εντυπωσιάσει. Αυτή η μοναδική κατοικία προσφέρει 370τμ χώρων, 5 υπνοδωμάτια και εντυπωσιακό SPA, καθώς και άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση.

Ξεχωριστό Στυλ: Το minimal design συνδυάζεται με εξωτικές πινελιές, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό παραδεισένιο περιβάλλον.

Υπέροχα Χαρακτηριστικά: Το σπίτι διαθέτει προνομιακή θέα στη θάλασσα, εσωτερική πισίνα με ρυθμιζόμενη καταρρακτώδη ροή, 3 master υπνοδωμάτια με θέα στη θάλασσα, 2 ακόμα υπνοδωμάτια με θέα στον κήπο, 5 μπάνια με ένα από αυτά εξοπλισμένο με χρωματοθεραπεία, καθώς και ένα ειδικό WC επισκεπτών με χώρο για τοποθέτηση υποδημάτων και ρουχισμού.

Μοναδική Εμπειρία: Η μεγάλη βεράντα προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα και την παραλία, ενώ ο ευρύχωρος και φωτεινός χώρος στο καθιστικό με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρουν απόλυτη άνεση.

Πρόσβαση & Τοποθεσία: Η οικία βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες παραλιακές περιοχές της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση σε σημεία ενδιαφέροντος.

Μη χάσετε αυτή τη σπάνια βίλα που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και βρίσκεται στην πιο εξαιρετική τοποθεσία της Αθήνας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν το καλύτερο στη ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια επίσκεψη σε αυτό το μοναδικό κτήριο.

Για την υπόδειξη του ακινήτου, βάσει Νόμου 4072/11-4-2012, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ. Θεόδωρος Πατρινός: (+30) 6940 25 27 29 - YourHomeView.Com@gMail.Com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7031001-489 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
370 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 12.700.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή