Δυάρι Μασσαλίας 5, Αθήνα, Ελλάδα, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΜασσαλίας 5, Αθήνα, Ελλάδα
  • € 850.000
  • 3
  • 142
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 587 - Κολωνάκι - Λυκαβηττός Κολωνάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στον 3ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 142 τ.μ., που έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση. Η αρχιτεκτονική του είναι σχεδιασμένη με μεράκι και στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των μελλοντικών κατοίκων του.
Αποτελείται από δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα φωτεινό σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα WC. Το κτίριο χτίστηκε το 1965, αλλά έχει υποστεί ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2009, προσφέροντας έτσι όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο, ενώ η θέα προς το αστικό τοπίο είναι μαγευτική. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα πατώματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο. Η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Ο ανελκυστήρας καθιστά την καθημερινότητα ευκολότερη, ενώ υπάρχει και αποθήκη στο ισόγειο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης A/C, προεγκατάσταση για A/C, συναγερμό, τέντες, διπλά τζάμια, boiler, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα και εσωτερική σκάλα. Το μπαλκόνι του, με επιφάνεια 20 τ.μ., προσφέρει μια υπέροχη θέα και έναν ήσυχο χώρο για χαλάρωση και απόλαυση των καλοκαιρινών βραδιών.
Η τιμή πώλησης του είναι 850.000 €, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο και λειτουργικό διαμέρισμα στον καταπράσινο και κοσμοπολίτικο Λυκαβηττό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
587
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
κοινόχρηστα
€ 80/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή