Duplex 114 τμ, Νέα Ελβετία, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 350.000
  • 3
  • 114
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα πολύ φωτεινό και διαμπερές σπίτι δύο επιπέδων σε μικρό κτίριο ιδιωτικής κατασκευής του 2004. Σχεδιασμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια και κατασκευασμένο με άριστης ποιότητας διαχρονικά υλικά, βρίσκεται στην περιοχή του Βύρωνα σε κοντινή απόσταση από τον μελλοντικό σταθμό του μετρό Καισαριανής.

Η μεζονέτα βρίσκεται στον 1ο και 2ο όροφο του κτιρίου και είναι 114τμ. Το ασανσέρ οδηγεί στον 2ο όροφο όπου βρίσκεται το ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, υπέροχα δρύινα δάπεδα και έξοδο σε μεγάλη στεγασμένη βεράντα. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στο χώρο και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει 1 WC. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο όπου βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια το καθένα με το δικό του μπάνιο. Στο επίπεδο αυτό έχουμε πρόσβαση και από το ασανσέρ αλλά και το κλιμακοστάσιο του κτιρίου από ξεχωριστή είσοδο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν δρύινα δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλιακό, αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο, ανοιχτό πάρκινγκ, και αποθήκη 4.95τμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1201 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή