Διαμέρισμα Ύδρας, 25, Αγία Άννα, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΎδρας, 25
  • € 650.000
  • 112
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελές, φωτεινό οροφοδιαμέρισμα 112τμ, στον 3ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας, κατασκευής 2011, στο καλύτερο σημείο του Χαλανδρίου. Η μοναδική του τοποθεσία εξασφαλίζει τόσο την πρόσβαση σε όλες τις επιλογές που μπορεί να προσφέρει το κέντρο του Χαλανδρίου, όπως ΜΜΜ, καταστήματα και εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες και αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα βρίσκεται στην κατάλληλη απόσταση από το κέντρο προκειμένου να απολαμβάνει κανείς τα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης γειτονιάς.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, δύο μπάνια με ντουζιέρα και μπανιέρα αντίστοιχα.
Όλα τα πατώματα είναι δρύινα (μασίφ ξύλο) πλην των μπάνιων που καλύπτονται από πατητή τσιμεντοκονία. Δύο μεγάλα μπαλκόνια προσφέρουν θέα και κάνουν το διαμέρισμα ακόμα πιο φωτεινό. Επιπλέον το διαμέρισμα περιλαμβάνει: κλιματισμό, λέβητα φυσικού αερίου, διπλά τζάμια, ενεργειακό τζάκι με φυσικό αέριο, ξύλινη πυράντοχη πόρτα ασφαλείας, σίτες, ηλεκτρικά παντζούρια και σύστημα συναγερμού.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μία κλειστή θέση στάθμευσης με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και δύο αποθήκες 10 τμ. στο υπόγειο της πολυκατοικίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6423373 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
112 m²
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης