Μονοκατοικία βίλα Αγιάς-Πλαταριάς, 461 00, Σύβοτα, Κέντρο, Σύβοτα

ΣύβοταΑγιάς-Πλαταριάς, 461 00, Σύβοτα
  • € 700.000
  • 4
  • 129
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10-8085 - Σύβοτα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 129 τ.μ. σε οικόπεδο 657 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, boiler, ανοιχτωσιά - Τιμή: 700.000 €
ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ - Μεζονέτα με ιδιωτική μικρή παράλια μπροστά της. Με διαμορφωμένο δικό της οικόπεδο μέσα στον ελαιώνα. Έρχεστε και με το Σκάφος σας και ανεβαίνετε στην παραθαλάσσια Μεζονέτα σας. Με απεριόριστη θεά στη θάλασσα Συβότων και προς Κέρκυρα. Δυτικός προσανατολισμός, ο Ήλιος δύει μπροστά σας, στην θάλασσα πίσω από το νησί της Κέρκυρας. Οδική Πρόσβαση από το κέντρο του οικισμού. Με ιδιωτική πισίνα 40 μ2. Κτίριο πολυτελείας με αληθινούς πέτρινους τοίχους. Έχει 3 Υπνοδωμάτια και 2 Μπάνια. Με δυνατότητα αλλαγών εσωτερικής διαρρύθμισης χώρων. Με δυνατότητα να επιλέξετε μόνοι σας τα πολυτελή υλικά κατασκευής, εσωτερικά γρανίτες δαπέδων και τοίχων, ηλεκτρικές συσκευές Miele, σταθερά έπιπλα Κουζίνας και Υπνοδωματίων Ιταλικών Εργοστασίων, από λίστα υλικών εκθέσεων επώνυμων καταστημάτων των Ιωαννίνων. Είναι το καλύτερο επενδυτικό ακίνητο, παραθαλάσσιο, μοναδικό, το καλύτερο στα Σύβοτα. Δεν θα χάσει ποτέ την αξία του. Κατασκευή από πτυχιούχο Μηχανικό.  Κωδικός ακινήτου: 10-8085 - Σύβοτα, Κέντρο, ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειου χρονολογίας 2024, σε ιδανική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα. Η επιφάνεια της ακινήτου ανέρχεται σε 129 τ.μ. σε οικόπεδο 657 τ.μ., προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους. Η βίλα αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC, ενώ διαθέτει άνετη κουζίνα και επιπλέον χώρο αποθήκευσης με εντοιχισμένες ντουλάπες.

Η θέρμανση της βίλας είναι ατομική, λειτουργεί με πετρέλαιο και διαθέτει θερμοσίφωνα για ζεστό νερό. Η αρχιτεκτονική της βίλας είναι καλαίσθητη και συνδυάζει το μοντέρνο στυλ με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση.

Το εξωτερικό της βίλας περιλαμβάνει όμορφο κήπο και πισίνα, ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Επίσης, διαθέτει κλιματισμό, σύστημα συναγερμού και θωρακισμένη πόρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η θέα στη θάλασσα είναι εκπληκτική και θα σας χαρίσει μοναδικές εικόνες καθημερινά.

Η θέση της βίλας είναι εξαιρετική, κοντά στο κέντρο των Συβότων και σε όλες τις ανέσεις της περιοχής. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ και εύκολη πρόσβαση στο δρόμο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πολυτελή βίλα στα Σύβοτα, με μοναδική θέα και όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια ξενάγηση στην ιδιοκτησία. Τιμή πώλησης: 700.000 €
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-8085 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
129 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή