Δυάρι Ακράτα, Συλιβαινιώτικα, Ακράτα

ΑκράταΑκράτα
  • € 90.000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Ακράτα πωλείται ένα μοναδικό διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, 68 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, μια κουζίνα που χωρίζεται με πάσο, δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπα και πρόσβαση σε μπαλκόνια καθώς και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, φωτεινό και από όλα τα δωμάτια υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνια με όμορφη και ανεμπόδιστη θέα. Διαθέτει άμεση πρόσβαση στον κήπο και σε μεγάλο χώρο στάθμευσης. Είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα και κλιματισμό. Χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι η τοποθεσία του.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
924767 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή