Μονοκατοικία βίλα Χανιώτης, Χανιώτης, Παλλήνη

ΠαλλήνηΧανιώτης
  • € 420.000
  • 5+
  • 155
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-874 - Παλλήνη Χανιώτης ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 155 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 100000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 100000 μέτρα - Τιμή: 420.000 €
Μπείτε σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης διαβίωσης με αυτές τις εκπληκτικές τριώροφες βίλες, σχολαστικά κατασκευασμένες για να ξεπερνούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και πολυπλοκότητας.

Κάθε βίλα διαθέτει ένα εντυπωσιακό πέτρινο εξωτερικό διακοσμημένο με πινελιές από ξύλο και γυαλί, αποτυπώνοντας τέλεια την ουσία της μεσογειακής γοητείας.

Χαλαρώστε και χαλαρώστε στην ιδιωτική σας πισίνα, που περιβάλλεται από καταπράσινους διαμορφωμένους κήπους και συμπληρώνεται από αίθρια με πέργκολα - ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για υπαίθρια διασκέδαση και απόλαυση του μεσογειακού ήλιου.

Στο εσωτερικό, ανακαλύψτε 155μ² εξαίσια σχεδιασμένου χώρου διαβίωσης, που χαρακτηρίζεται από πέτρινους τοίχους και πολυτελή φινιρίσματα. Με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια σε τρία επίπεδα, αυτές οι βίλες προσφέρουν άφθονο χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση.

Σε βολική τοποθεσία, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και κοντά σε όλες τις ανέσεις του χωριού, αυτές οι βίλες μεσογειακού στιλ στη Χανιώτη προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό παραθαλάσσιας διαβίωσης και σύγχρονης πολυτέλειας.
Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-874 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
155 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή