Γκαρσονιέρα Kallifrona 3, Athens 11256, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

ΚυψέληKallifrona 3, Athens 11256
  • € 600/μήνα
  • 2
  • 32
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο Mobee, την πύλη σας για άνετη και βολική διαβίωση στο Κυψέλη, Ελλάδα.

Ανακαλύψτε την προσκλητική γκάμα των διαμερ

σμάτων μας, ξεκινώντας από μόλις €600 το μήνα, με όλα τα λογαριασμοί συμπεριλαμβανομένων. Κάθε διαμέρισμα σχεδιάστηκε για να παρέχει έναν ζεστό και προσκλητικό χώρο διαβίωσης, προσαρμοσμένο στις μοναδικές ανάγκες των φοιτητών και των ψηφιακών περιηγητών.

Όλα τα διαμερίσματά μας είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με βασικές ανέσεις για να εξασφαλίσουν την άνεσή και την ευκολία σας. Κάθε μονάδα διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με μοντέρνες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων ψυγείου, μηχανής καφέ Nespresso, φούρνου, βραστήρα και βασικών σετ μαχαιριών. Επιπλέον, έξυπνες τηλεοράσεις συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα διαμερίσματα για τις ψυχαγωγικές σας ανάγκες.

Η ασφάλεια και η ευκολία πρόσβασης είναι κορυφαίες προτεραιότητες στο Mobee. Τα διαμερίσματά μας είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα έξυπνων κλειδαριών, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε εύκολη και ασφαλή πρόσβαση μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου ή κάρτας κλειδιού.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά του κάθε διαμερίσματος, το κτίριο μας προσφέρει μια σειρά από κοινοτικές ανέσεις για να βελτιώσει την εμπειρία διαβίωσής σας. Αυτές οι ανέσεις, περιλαμβάνοντας μια αίθουσα πλυντηρίου με κοινοχρηστές εγκαταστάσεις για άνετες μέρες πλυντηρίου, μια αίθουσα συνεδριάσεων ιδανική για συναντήσεις ή ομαδικές εργασίες, ένα αφιερωμένο χώρο εργασίας μέσα στο κτίριο για παραγωγικότητα και εστίες και μια κοινή βεράντα, είναι όλα συμπεριλαμβανόμενα στο ενοίκιο σας.

Στο Mobee, απολαύστε την άνεση και την κοινότητα που προσφέρουμε, ενώ απολαμβάνετε μια εκπληκτική εμπειρία διαβίωσης στο Κυψέλη. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και να δείτε τις διαθέσιμες μονάδες μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
A1 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή