Δυάρι Μεγάλου Αλεξάνδρου, 640 08, Παραλία Οφρυνίου, Οφρύνιο, Ορφανό

ΟρφανόΜεγάλου Αλεξάνδρου, 640 08, Παραλία Οφρυνίου
  • € 112.000
  • 3
  • 48
  • 3
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-215 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 48 τ.μ. σε οικόπεδο 406 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, κήπο, προεγκατάσταση Α/C, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 57000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 85000 μέτρα - Τιμή: 112.000 €
Mersini Complex
Το συγκρότημα  <<Μερσίνη>> απαρτίζεται από 7 μοντέρνες κατοικίες. Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην Παραλία Οφρυνίου, σε έναν πρωταρχικό προορισμό, γνωστό για τη φυσική ομορφιά, τα πολιτιστικά αξιοθέατα ή την ιστορική του σημασία, και προσφέρει στους επενδυτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από την αυξανόμενη ζήτηση για μοναδικές και εξατομικευμένες εμπειρίες διακοπών.

Ο οικισμός περιλαμβάνει:
• 1 Μεζονέτα 56,44 τ.μ. όπου στο ισόγειο της οικίας βρίσκεται η σαλοκουζίνα, η τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και το μπάνιο ενώ μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο του σπιτιού που φιλοξενεί το 2ο υπνοδωμάτιο.
• 3 Διαμερίσματα από 32,18 τ.μ. έως 38,92 τ.μ. που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
• 2 Διαμερίσματα ορόφου με πατάρι από 48,08 τ.μ. έως 52,11 τ.μ. όπου στον 1ο όροφο βρίσκεται η σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και το μπάνιο ενώ μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο του σπιτιού που υπάρχει το δεύτερο υπνοδωμάτιο και μπάνιο.
• 1 Διαμέρισμα ισογείου 49,94 τ.μ. όπου αποτελείται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/08/2025

Κάθε σχολαστικά σχεδιασμένη εξοχική κατοικία στο συγκρότημα είναι φτιαγμένη για να ικανοποιεί τα απαιτητικά γούστα των σύγχρονων ταξιδιωτών, συνδυάζοντας πολυτελείς ανέσεις με μια ζεστή ατμόσφαιρα που καλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την άνεση.

Η δέσμευσή μας για την ποιότητα ξεκινά με την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας που προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές, διασφαλίζοντας ότι κάθε σπίτι είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και στις ακαμψίες της φύσης.
Από το θεμέλιο μέχρι τις τελευταίες πινελιές, κάθε πτυχή των ιδιοτήτων μας αποτελεί παράδειγμα αριστείας, εξασφαλίζοντας ένα καταφύγιο ανθεκτικότητας, άνεσης και αισθητικής.

MAX RETURN 5% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Εξασφαλισμένες αποδόσεις: Εγγυόμαστε ένα σταθερό ποσοστό απόδοσης 5% της επένδυσής σας, παρέχοντας μια σταθερή ροή εσόδων για την καθορισμένη περίοδο. Αυτό εξαλείφει την αβεβαιότητα και την αστάθεια, επιτρέποντας στους επενδυτές να προγραμματίζουν και να προϋπολογίζουν με σιγουριά. Με την ακλόνητη δέσμευσή μας για ακεραιότητα, διαφάνεια και οικονομική σταθερότητα, προσπαθούμε να παρέχουμε στους επενδυτές μια ασφαλή και ικανοποιητική επενδυτική εμπειρία.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Η περιοχή μας μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πληθώρα από αξιοθέατα και δραστηριότητες για να ευχαριστήσει τόσο τους λάτρεις της περιπέτειας όσο και όσους αναζητούν χαλάρωση.
Είτε αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση, μια οικογενειακή περιπέτεια ή απλά μια στιγμή ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, η παραθαλάσσια περιοχή μας προσφέρει την τέλεια απόδραση από τη φασαρία της καθημερινότητας. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-215 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 112.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή