Δυάρι αγιου νικολαου - λεσχη αξιωματικων, Κέντρο, Λιτόχωρο

ΛιτόχωροΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
  • € 90.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο πανέμορφο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, πύλη εισόδου στον ΟΛΥΜΠΟ, της κατοικίας των θεών, εκπληκτικό ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ου ορόφου και 75 τμ (καθαρά 69 τμ), πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο προ 10ετίας και σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, με πανέμορφη θέα, σε ήσυχη περιοχή στην είσοδο του οικισμού, απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών και το μοναδικό Δημοτικό Πάρκο, στην οδό Αγίου Νικολάου.

'Ενα ξεχωριστό γωνιακό ακίνητο προσόψεως σε εξαιρετικό κεραμοσκεπές κτίριο πολυτελών κατοικιών, 3 καλοσυντηρημένων επιπέδων με 2 κατοικίες σε κάθε επίπεδο, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του 1987, που αποτελείται από - μεγάλο σαλόνι με πολυτελές τζάκι και έξοδο σε μπαλκόνι με ωραία θέα

- ανεξάρτητη κουζίνα με λειτουργικά ερμάρια
- 2 άνετα υπνοδωμάτια
- μεγάλο λειτουργικό χωλ
- αποθηκούλα με ατομικό λέβητα καύσης
- ανοιχτή θέση στάθμευσης

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα διπλής υάλωσης, πολυτελή μάρμαρα στα δάπεδα, ατομική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός, ενεργειακή κλάση Γ, άνετα μπαλκόνια με ωραία θέα και διάφορες διακοσμητικές κατασκευές, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός εξαιρετικού ακινήτου στην είσοδο του Κέντρου της κωμόπολης, στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου.

Ήσυχη γειτονιά με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες, δίπλα στους χώρους των θεματικών ενοτήτων και της πισίνας του Δημοτικού Πάρκου, κοντά στο Συντριβάνι και τους Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και Αγίου Γεωργίου, 2 λεπτά από το Ναυτικό Μουσείο, κοντά στο Ρέμα Ενιπέα και τις αφετηρίες διαδρομών προς Όλυμπο και με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση προς τις μοναδικές παραλίες και τα κέντρα αναψυχής της Πλάκας Λιτοχώρου που απέχει 4,5 χλμ.

Μία εξαιρετική value for money δελεαστική πρόταση αγοράς που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές προυποθέσεις τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σε μια περιοχή που καλύπτει 100% και για όλες τις εποχές του χρόνου, αναζητήσεις τόσο σε παραδοσιακό ορεινό προρισμό δίπλα στον μυθικό Όλυμπο, όσο και σε πανέμορφες καταγάλανες παραλίες, βραβευμένες με ''Γαλάζια Σημαία''.

Το Λιτόχωρο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν βουνό αλλά και θάλασσα καθώς από τη μια βρίσκεται στους πρόποδες της ανατολικής πλευράς του βουνού και από την άλλη “κοιτάει” τη θάλασσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231071033-617 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή