Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Απόστολος ΠαύλοςΒασιλίσσης Βιργινίας, 0
  • € 135.000
  • 5+
  • 412
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται κατ' αποκλειστικότητα:
Εντυπωσιακο κτίριο με μεγάλο οικόπεδο σε ήσυχη κατοικημένη περιοχή - ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Περιγραφή ακινήτου:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτή την εντυπωσιακή διπλοκατοικία προς πώληση. Ολόκληρο το κτίριο αποτελείται από συνολική επιφάνεια 412 τ.μ. (ανά όροφο περίπου 137 τ.μ.) και βρίσκεται σε οικόπεδο 916 τ.μ.. Περιτριγυρισμένο από γραφικά χωράφια ροδάκινων και βερίκοκων, το ακίνητο αυτό προσφέρει μια ειδυλλιακή και ήσυχη οικιστική τοποθεσία. Όλο το κτίριο είναι προς πώληση και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για οικογένειες ή επενδυτές.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η φανταστική θέα που μπορείτε να απολαύσετε από διάφορα σημεία του σπιτιού. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο σαλόνι και να θαυμάσετε την ομορφιά του περιβάλλοντός σας! Ελπίζουμε ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας εδώ!

Το σπίτι διαθέτει ολοκαίνουργια άσφαλτο στο δρόμο, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση ευχάριστη και βολική. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποθήκευση των οχημάτων σας. Ο τεράστιος κήπος σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση.

Η ήσυχη τοποθεσία του σπιτιού δημιουργεί μια ειρηνική και γαλήνια ατμόσφαιρα. Το σπίτι είναι ιδανικό για όποιον θέλει να ξεφύγει από τη φασαρία της πόλης.

Συνοπτικά:
Αυτό το ακίνητο σας προσφέρει όχι μόνο ένα ολοκληρωμένο κτίριο προς πώληση, αλλά και μια ειδυλλιακή τοποθεσία, περιτριγυρισμένη από τη φύση αλλά και με όλες τις ανέσεις κοντά. Ο μεγάλος κήπος και η ήσυχη κατοικημένη περιοχή του προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας.
Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
- Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μόνο εγγράφως!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6427299 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
412 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης