Duplex Ζαγκλιβέρι, Κέντρο, Καλλίνδοια

ΚαλλίνδοιαΖαγκλιβέρι
  • € 250/μήνα
  • 4
  • 82
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3064761 - Καλλίνδοια Ζαγκλιβέρι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 82 τ.μ. σε οικόπεδο 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1980 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε δάσος, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πάρκινγκ, αποθήκη 2 τ.μ., κήπο, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 250 €
ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ.

Το Ζαγκλιβέρι αποτελεί κωμόπολη και δημοτική κοινότητα του Δήμου Λαγκαδά και πήρε το όνομά του από τα Ρωμαϊκά χρόνια. Αποτελεί ιστορικό οικισμό από τα χρόνια ακόμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το σημερινό Ζαγκλιβέρι έχει 2500 κατοίκους περίπου. Διαθέτει πολλές υπηρεσίες, ΚΕΠ, σχολεία όλων των βαθμίδων, Κέντρο Υγείας, φαρμακεία, αγορά, καταστήματα, ταβέρνες, καφέ, λαϊκή αγορά.
Στο κέντρο του χωριού βρίσκουμε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου αλλά και την Εκκλησία αφιερωμένη στην Θαυματουργή Νεομάρτυρα Αγία Ακυλίνα. Λόγω της μικρής απόστασης από την πόλη, τα τελευταία χρόνια αποτελεί προορισμό μόνιμης κατοικίας για πολλές οικογένειες αλλά και ζευγάρια που επιθυμούν μια ζωή σε πιο ήπιους ρυθμούς, κοντά στη φύση.


Η συγκεκριμένη μονοκατοικία βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού, σε πολύ καλό σημείο. Αποτελείται από δύο ορόφους, Στον κάτω όροφο βρίσκουμε μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα πολύ μεγάλο μπάνιο. Μια μαρμάρινη σκάλα μας οδηγεί στον επάνω όροφο όπου βρίσκουμε τα τρία υπνοδωμάτια. Όλα τα υπνοδωμάτια αλλά και η κουζίνα και το σαλόνι βγάζουν σε άνετες βεράντες οι οποίες βρίσκονται στο μπροστινό και πίσω μέρος της οικίας. Το ακίνητο διαθέτει αυλή στην πρόσοψη αλλά και ένα μικρό κήπο στο πίσω μέρος. Από την πίσω πλευρά βρίσκεται και η είσοδος για την αποθήκη. ΙΔΑΝΙΚΟ για οικογένεια που έχει αποφασίσει να ζήσει μια  ζωή έξω από την πόλη, σε πιο ανθρώπινους ρυθμούς, στον καθαρό αέρα και την ησυχία αλλά ταυτόχρονα σε μια κωμόπολη που δεν στερείται ευκολιών και παροχών.
Αξίζει επίσκεψης!!

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3064761 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 250/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή