Duplex Πολύγυρος, Κέντρο, Πολύγυρος

ΠολύγυροςΠολύγυρος
  • € 265.000
  • 5+
  • 156
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΓΕΡΑΚΙΝΗ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 3 επιπέδων συνολικής επιφανείας 156τμ περίπου, η οποία αποτελείται από ημιυπόγειο, ανώγειο και έναν όροφο άνωθεν αυτού. Συγκεκριμένα το ημιυπόγειο επιφανείας 66τμ περίπου περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα που διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας-τραπεζαρίας με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα. Το επίπεδο αυτό διαθέτει δύο ανεξάρτητες εισόδους με πόρτα ασφαλείας. Το ανώγειο και ο όροφος συνολικής επιφανείας 90τμ περίπου περιλαμβάνουν μια ανεξάρτητη μεζονέτα 2 επιπέδων που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα. Συγκεκριμένα, το ανώγειο επιφανείας 45τμ περίπου περιλαμβάνει την ανεξάρτητη είσοδο της κατοικίας, έναν ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, χωλ, ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα και την εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με τον όροφο. Ο όροφος με τη σειρά του επιφανείας 45τμ περίπου, περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, χωλ, ένα πλήρες λουτρό με μπανιέρα και τον χώρο της εσωτερικής κλίμακας που οδηγεί στο ανώγειο της οικοδομής. Και τα δύο επίπεδα είναι διαμπερή και διαθέτουν δυο εξώστες εκατέρωθεν των όψεων. Το συνολικό ακίνητο διαθέτει πόρτες ασφαλείας, δάπεδα κεραμικών πλακιδίων, διπλά θερμομονωτικά συνθετικά κουφώματα εξωτερικά με σίτες και ρολά και ξύλινα εσωτερικά κουφώματα. Θερμαίνεται μέσω ατομικής θέρμανσης πετρελαίου, καθώς επίσης και με δύο τζάκια, ένα στο ημιυπόγειο και ένα στο ανώγειο του κτιρίου. Ψύχεται με ένα κλιματιστικό μηχάνημα στο υπνοδωμάτιο του ανωγείου. Η εν λόγω κατοικία παραδίδεται όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πλήρως επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές εις διπλούν (ήτοι ψυγείο, φούρνο, εστίες, απορροφητήρα, πλυντήριο ρούχων και εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων τόσο στο ημιυπόγειο όσο και στο ανώγειο αυτής). Πρόκειται για μια φανταστική εξοχική ή/και μόνιμη κατοικία με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και όχι μόνο, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία. Είναι ιδανική τόσο για ιδία χρήση αλλά και για επένδυση, καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Σε αυτήν ανήκει η αποκλειστική χρήση αυλής εκτάσεως 300τμ περίπου, καθώς επίσης και μιας ανοιχτής θέσεως στάθμευσης. Στην εν λόγω κατοικία αντιστοιχούν ΕΤΗΣΙΑ κοινόχρηστα 150-200€ περίπου για την συντήρηση και τη φύλαξη του συγκροτήματος. Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω επιφάνειες αναγράφονται κατόπιν αντίστοιχης δήλωσης του ιδιοκτήτη.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
833523 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
156 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
κοινόχρηστα
€ 175/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή